Špetka tajemství přehled
Linda Chapman
Přátelství plné koláčů / Priateľstvo plné koláčikov série
Druhý díl úspěšné série nejen o pečení! Obsahuje i recepty, tipy a nápady pro malé cukrářky! Pekárna Cukr a koření má otevřeno pouhých deset dní, ale daří se jí skvěle. To samé se bohužel nedá říct o Mie, nejlepší kamarádce malé Hannah, která už se sice přestala bát lidí, ale teď se zase snaží zapadnout mezi ostatní až příliš… Dokonce tolik, že se málem rozhádá i se samotnou Hannah. Jenže jak to zařídit, aby ji ostatní měli rádi, ale ona přitom nemusela přestat být sama sebou? Podaří se Hannah ukázat kamarádce správnou cestu a zachránit jejich přátelství? A co ten nový kluk George, je to opravdu takový protiva, jak se zdá?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2016 , Albatros (ČR)Originální název:
A Spoonful of secrets (Best Friend's Bakery), 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Špetka tajemství. Přihlašte se a napište ho.
Milá kniha o splněných snech, přátelství a dívce, která zbožňuje pečení a lidi přirovnává k zákuskům. A jaká je Hannah? Řekla bych...jablečný koláč s vanilkovou zmrzlinou.
Kniha Špetka tajemství v seznamech
2006 | Návrat domů |
2011 | Jezdecká akademie |
2020 | Kouzlo měsíční záře |
2006 | Po bouři |
2006 | Cesta za svobodou |
Pěkné, vonící cukrem a kořením. Pár rad a receptů přimíchaných do děje spousta obrázku , napravená zrada a splněné sny. Pro mladé čtenáře takové knihy doporučuju.