Hůř než mrtví přehled
Charlaine Harris
Pravá krev série
Po katastrofě způsobené hurikánem Katrina a neméně strašném atentátu na shromáždění upírů se Sookie cítí sice v bezpečí, ale poněkud zmatená. Touží jen po tom, aby se věci vrátili do starých kolejí. Avšak její přítel Quinn je mezi pohřešovanými.
Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: 2011 , BaronetOriginální název:
From Dead to Worse, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hůř než mrtví. Přihlašte se a napište ho.
Sookie a její štěstí na maléry. Tenhle díl jsem přečetla během strašně krátké doby, hltala jsem děj a těšila se na další zápletky. Vztah Sookie a Erica si užívám a stále čekám, kdy se ti dva konečně dají dohromady! Mrzí mě, kolik ran v průběhu děje Sookie zažije a obdivuju, že se ještě zdrží na nohou! Při některých jsem dokonce musela zadržoval slzy, jak moc mě to bolelo za Sookie. Těším se na další díl
Kniha Hůř než mrtví v seznamech
upíři čarodějnice vlkodlaci nadpřirozené bytosti romantika víly, rusalky nadpřirozené schopnosti
2009 | Mrtví do soumraku |
2012 | Šepoty ze záhrobí |
2009 | Upíři v Dallasu |
2012 | Dotek mrtvých |
2010 | Mrtví pro svět |
Quinna jsem vlastně nikdy neměla ráda, ale nakonec mi ho bylo docela líto. Myslím, že si tohle od Sookie nezasloužil. Jinak to byl moc pěkný díl, kde se pořád něco dělo.