Všichni mrtví přehled

Všichni mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212202/mid_vsichni-mrtvi-212202.jpg 4 238 238

Pravá krev série

Sookie, kromě toho že ji její upír Bill zradil, musí čelit mnoha nesnázím. Je pro své mimořádné schopnosti přizvána na vrcholný sněm upírů, aby pomohla při soudu s královnou louisianských upírů, která je obviněna z vraždy.

Horory Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet

All Together Dead, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni mrtví. Přihlašte se a napište ho.

Sirina
07.07.2024 5 z 5

Skvělý díl. Zajímavá detektivní zápletka. Jen mám problémy s Quinem. Je mi prostě nesympatický.

NicaCola
14.01.2024 2 z 5

Navzdory hodnocení tohle pro mě byla zatím nejhorší kniha série. Byla zde spousta postav, které byly pro čtenáře nezajímavé a pro příběh knihy zcela zbytečné. Až jsem si v polovině knihy myslela, že si snad udělám seznam postav, jak jsem se v nich ztrácela. Čekala jsem trošku víc romantických scén

Zuzka_Zuu
28.07.2022 5 z 5

(SPOILER) Parádní díl, detektivní zápletka byla skvělá a napětí mezi Ericem a Sookii taky, pořád doufám, že jim to vyjde a budou spolu. Tentokrát se v porovnání se seriálem liší všechno, kde je v seriálu konference na Rhodes? Kde je tygr Quinn? Amelie? A spousta dalších... Dostávám se do bodu, kdy porovnání končí a knížky mě baví víc než seriál i když postavy už "bohužel" v hlavě vidím, jako ty seriálové. Jsem strašně ráda, že to s Billem skončilo, ani v seriálu jsem z něj nebyla nadšená, zatímco Eric a jeho ztvárnění Alexandera Skarsgarda mi v hlavě zůstalo doteď.

Kniha Všichni mrtví v seznamech