Ozymandias / Karmínový korzár přehled

Ozymandias / Karmínový korzár
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207133/bmid_pred-strazci-ozymandias-karminovy-k-Fza-207133.jpg 4 55 55

Před Strážci série

< 4. díl

PŘED STRÁŽCI, „předkračování“ nejlepšího grafického románu je konečně tady! Co jen Adrian Veidt neudělá, aby se stal nejchytřejším mužem světa? Jaké oběti nepodstoupí? Koho neodstrčí z cesty? Ozymandias je nepřikrášlený portrét člověka, jehož altruistická touha napravovat zkaženou planetu by ho mohla stát jeho lidství. Prokletí karmínového korzára je hrůzný příběh o prokletém pirátovi, který je protikladem k nezapomenutelnému, temnému protějšku z původních Strážců, „Příběhů černé lodě“.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art

Ozymandias / Crimson Corsair: Deluxe Edition, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ozymandias / Karmínový korzár. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
31.10.2024 4 z 5

Tak tohle bylo o něco slabší

mirec88
05.06.2024 5 z 5

Mňa si aj táto časť Před strážci získala. Prvý a najdlhší príbeh o Ozymandiovi je síce o nesympatickom hrdinovi, ale je napísaný tak dobre, že sa približuje samotným Strážcom a pekne doplňuje to, čo bolo nezodpovedané v ostatných dielach. Karmínový korzár bol tiež super, napínavé, hororové a strašidelné, len trošku tomu vadila ukecanosť. A posledná jednohubka na záver Dolárový Bill bola dosť smutná o osude jedného zo superhrdinov sveta Strážcov. Určite odporúčam napriek slabšiemu hodnoteniu. Aspoň mňa všetky 3 príbehy chytili.

Profesorskey
18.07.2023 2 z 5

Dollarový Bill byl velmi příjemnou jednohubkou. Příběh Ozymandia nepřináší vlastně nic nového, je to taková rekapitulace z jeho vlastního pohledu. A co se týče Karmínového Korzára, tak ten mě spíše dějově otravoval a nějak jsem nenašel propojení se Strážci. Snad jen na poslední straně - "Duši ti nikdo nevzal, přišel jsi o ní cestou."

Kniha Ozymandias / Karmínový korzár v seznamech

komiksy superhrdinové