Překvapení přehled
Zuzana Francková
Manželství svých rodičů považuje Radka plným právem za skvělé, přímo ukázkové. O to větší překvapení, přímo šok jí způsobí zjištění, že její milovaný a obdivovaný otec udržuje už celá léta paralelní vztah s mladou novinářkou a má s ní dokonce dceru. V tu chvíli naštěstí netuší, že právě Tereza s malou Jiřinkou doslova obrátí její život naruby. Román plný lásky, vášní, nenávisti i smíření je sice určen mladým čtenářkám, ale ne jenom jim.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překvapení. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavá knížka. Četla už jsem pár knih s tématikou, kdy manžel zahýbá. Ale nikdy jsem se zatím nesetkala s tím, že by s ní měl dokonce i dítě! Jak se mu to povedlo ututlat, sakra?! Jak Radka, tak i její maminka musely být velmi silné. Dozvědět se, že jejich skvělý otec a zároveň ukázkový manžel zase tak ideální nebyl musí s člověkem zamávat. Chce to kus síly a odvahy se s tím vyrovnat. Nicméně knížka se četla poměrně dobře.
Kniha Překvapení v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
(SPOILER) Mohlo to být zajímavé téma a místo toho se z toho vyklubalo něco, co by napsalo náctileté dítě. Kromě otravného Tomáše, který mi lezl krkem se seznámíme s Radkou a její matkou, které se dozví, že jejich otec měl milenku Terezu a s ní dítě. Radčina matka tohle překvapení vyřeší tak, že se vlastně nediví, že její manžel měl vztah s jinou ženou, protože je ta žena vlastně sympatická a od Terezy se dozvídá pozadí jejího příběhu, kdy na obranu jejího románku se ženatým otcem od rodiny použije dokonalou výmluvu- nikdo se to nikdy neměl dozvědět. Kniha mě vážně nebavila a když už teda autorka chtěla psát o tomto tématu, mohla vycházet více s reality a méně z růžového světa.