Příliš tenkej led (2019) | Databáze knih

Příliš tenkej led přehled

Příliš tenkej led
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398834/bmid_prilis-tenkej-led-hPO-398834.jpg 4 196 196

Lucie se snaží vyrovnat se smrtí své milované sestry Dity, která za podivných okolností spáchala sebevraždu – utopila se daleko od domova, ve městě, se kterým neměla nic společného. Lucie pochybuje, že se Dita zabila sama, ráda by dokázala, že se jednalo o nešťastnou náhodu. Když pak objeví sestřin deník a kdosi neznámý jí přinese sestřiny osobní věci, její nedůvěra získá téměř hmatatelný rozměr – Lucie se na vlastní pěst pustí do pátrání. S překvapením zjišťuje, že toho o sestřině minulosti věděla velmi málo. Také netuší, že i jí samotné půjde o život…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš tenkej led. Přihlašte se a napište ho.

schvomis
19.07.2024 4 z 5

Bavilo mě to, ale... Dle mě se v polovině knihy nic nedělo... děj je natažený... do strany cca 260 ani sama hlavní postava netuší, kdo je vrah, a to má kniha 286 stran. Takže wau odhalení až na úplném konci.
Ale i tak to bylo celkově napínavé, zkusím od autorky ještě něco přečíst.

BalanceT
23.11.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila, přečetla jsem za dva večery. Musím si ještě něco od autorky přečíst.

Ptaca
28.10.2023 5 z 5

jo, dobrý

Knižní novinky (2. týden)

03.01.2019

Kniha Příliš tenkej led v seznamech

v Mé knihovně165x