Bretaňské noci přehled

Bretaňské noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516118/bmid_bretanske-noci-652ffb32c3e80.jpg 4 70 70

Případy komisaře Dupina série

Jedenáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Rodinu inspektora Kadega zasáhne těžká rána osudu. Zemře jeho milovaná teta. Ale aby toho nebylo málo, inspektora kdosi napadne a ohrozí na životě na jejím pozemku. Dupin a jeho tým jsou hluboce otřeseni a pátrají po možných motivech tohoto zločinu. Již brzy vyjdou najevo podivné nesrovnalosti... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

Bretonische Nächte, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bretaňské noci. Přihlašte se a napište ho.

rumova_kulicka
12.08.2024 4 z 5

Tato série z Bretaně má prostě svůj styl. A mě baví. Krom detektivky se jedná i o gastro a turistického průvodce a vždycky nás zavede do dalších koutů poloostrova. Samotné vyšetřování je založeno hlavně na rozhovorech a výsleších, ale to nevadí. Komisař Dupin má své metody. Budu se těšit na další díl.

Book.Krys
27.07.2024 1 z 5

Je to příběh bez invence. Nemám ráda knihy, které jsou psané podle mustru a nepřinášejí nic nového.

marketa7
24.07.2024 4 z 5

Opět milé setkání s komisařem Dupinem a Bretaní... Není nad staré dobré vraždící prostředky. ;-) Pokud si chcete odpočinout od stresu, pusťte se do čtení. A nejlépe cider a far breton k tomu.

Žebříček nejprodávanějších knih (6. týden)

14.02.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (5. týden)

07.02.2024

Žebříček 10 nejčtenějších knih (leden)

15.01.2024

Kniha Bretaňské noci v seznamech