Přízraky domu Carrowů přehled

Přízraky domu Carrowů
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447126/bmid_prizraky-domu-carrowu-FLK-447126.jpg 4 1406 1406

Strašidelné domy série

Remy pracuje jako průvodkyně v Carrow, nejstrašidelnějším domě ve státě. Po jedné z prohlídek jí jeden z účastníků sdělí, že by rád v domě spolu s dalšími nadšenci zorganizoval dvoutýdenní pobyt. Remy souhlasí a doufá, že během něj spatří některé z nadpřirozených jevů, které místo proslavily. Sejde se osmičlenná skupina a zpočátku se zdá, že se naplní jejich očekávání, se kterými do Carrow přijeli. Potom ale začne bouřka, odřízne je od okolního světa a začnou se dít podivné věci. Dveře se samy otvírají. Seance se začnou zvrtávat. Tapetou prosakuje červená tekutina. Náměsíčné médium se v noci potuluje chodbami… Když jeden z hostů za podivných okolností zemře, Remy je donucena uvažovat o možnosti, že duch původního majitele domu, zvrácený sériový vrah, stále bloudí jeho chodbami. Jenže už je příliš pozdě na to snažit se utéct.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: ekniha , Fobos

The Carrow Haunt, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přízraky domu Carrowů. Přihlašte se a napište ho.

LexiS
včera 3 z 5

Začátek měl panečku atmosféru! To jsem fakt byla docela vyklepaná a zhasínání světel začalo být zase o něco dobrodružnější než obvykle.
No a pak to opadlo... A už tam nic děsivého nebylo, sem tam se objeví i nějaká blbost, tak jen pokrčíte rameny a jdete dál.
Darcyiny knihy jsou takové jednohubky k deštivému večeru. Na zkrácení dlouhé chvíle, trošku postrašení, ale jinak ve vás příběh nic moc nezanechá.
Do svého čtení je zapojuji na proložení žánrů a tak mi to vyhovuje. Zatím mám přečtené tři díly a tento byl z nich nejlepší. Ale všechny si drží celkově takový standard průměrnosti, proto 3/5 hvězd.

fis.rena
včera 2 z 5

Popis rozlehlého domu i jeho okolí byl super,cítila jsem se skvěle na dobové prohlídce,kterou vedla Remy a chtěla jsem se tam hned rozjet a nasát to všechno v reálu. První seance,které vedla Marjorie byly taky fajn. Ale to bylo tak všechno.
Z mého pohledu je opravdu škoda,že se to celé zvrhlo v hodně špatný béčkový film. Pak už jsem se jen při čtení pousmívala a kroutila hlavou.

I když jsem člověk,který věří ,má respekt a pokoru vůči všemu mezi nebem a zemí,tak tento žánr běžně nečtu. A to proto,že se to vždycky přehoupne do slátaniny,i když začátek vypadá opravdu slibně. Škoda.

de6978
20.11.2024 5 z 5

Právě v tuto dobu běží v televizi Zrádci. A připadalo mi to docela podobné.
Do strašidelného domu se nastěhuje 8 lidí a postupně je někdo zabíjí. A každý začne podezřívat každého. Kdo by to mohl udělat? Nebo za to může nešťastná náhoda ? Nebo snad duchové ?

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Knižní novinky (15. týden)

05.04.2020

Ne vše na tomhle světě jde strčit do zkumavky

Kniha Přízraky domu Carrowů v seznamech

v Přečtených1 853x