Ti, co se v prach obrátili přehled
J.R. Erickson
Přízraky z Michiganu série
Orla měla dar – schopnost vnímat věci, kterých se dotkne: vzpomínky, traumata nebo vraždy. Jednoho slunečného dne roku 1975 se vydala na projížďku na kole do malebné krajiny a zmizela. Není první dívkou, která se ztratila, a nebude ani poslední. Z oblastí v okolí ústavu se ztrácejí dívky už několik let. Vždy jde o pohledné, drobné blondýnky se světlýma očima. Proč je vysoká Orla s vlasy jako uhel výjimkou? Policii ani úřady zmizení nezajímají, souvislosti mezi jednotlivými případy odmítají. Dívky prý utekly z domova, ač tomu jejich vlastní rodiče nevěří. Jen novinář Abe vidí ve zmizeních jakýsi vzorec a postupně zjišťuje, že stopy vedou k ústavu pro choromyslné hluboko v lesích. Podaří se mu přijít případu na kloub dřív, než zmizí další mladá žena? A proč tak tvrdohlavě, navzdory všem překážkám, pátrá po pravdě? Jakou temnou událost ze své minulosti se snaží skrýt on sám?... celý text
Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: 2024 , FobosOriginální název:
Ashes Beneath Her, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ti, co se v prach obrátili. Přihlašte se a napište ho.
Z knihy jsem byla velmi nadšená, moc mě to bavilo.. Děj rychle plynul, občas lehce mrazilo, z Orly i duchů ;-) Každá autorčina kniha je skvělá a už se těším na další :-) Souhlasím s komentářem uživatele Slezadav, napsal to moc hezky a výstižně :-)
Po předchozích dílech, už člověk lehce očekává zápletku v ústavu pro choromyslné. Jen je vždy k němu doveden jinou cestičku.
Orla a Abe si užili rozhodně své.
Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)
07.04.2024
Kniha Ti, co se v prach obrátili v seznamech
2023 | Ti, co vidí |
2023 | Ti, co zemřeli |
2024 | Ti, co se v prach obrátili |
2024 | Ti, co byli prokleti |
(SPOILER) tato kniha byla vážně skvělá.hrozne se mi líbí všechny tyto knihy o tzv.ustavu který skrývá tajemství .
ani tak nejde o horor jako bych řekla druh detektivky což mě vůbec nevadí. Již 3 kniha a zase jedním dechem