Ti, co vidí přehled

Ti, co vidí
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504332/bmid_ti-co-vidi-eQR-504332.png 4 299 299

Přízraky z Michiganu série

1. díl >

Jednoho slunečného srpnového rána roku 1935 najde třináctiletá Sophia Grayová svou kamarádku Rosemary, jak se potuluje po lese. Rosemaryiny žluté šaty jsou flekaté a potrhané, dívka zvláštně napadá na jednu nohu a má prázdné skleněné oči. Zoufale naznačuje Sophii, že jí musí nutně něco ukázat, a ta ji následuje. Dvacet let po nálezu Rosemaryina těla se Sophia ocitá uvězněná v rozlehlém a děsivě krásném Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu. Dostává se do rukou zlovolného doktora, který si za své oběti vybírá pacienty s nadpřirozenými schopnostmi. V současnosti, v roce 1965, je Hattie, podobně jako před třiceti lety její matka, vedena duchem. Noviny ukryté na půdě odhalí tajemství, které ovlivnilo život Hattie a jejích sourozenců. Hattie a její sestra Jude se vydávají na křížovou výpravu, aby napravily křivdy minulosti a odhalily podvod, který jim před deseti lety ukradl matku.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Fobos

Some Can See, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ti, co vidí. Přihlašte se a napište ho.

SáraR.
24.10.2024 3 z 5

Velmi zajímavé čtení. Na to že má kniha sotva 300 stran ,tak je detailně propracovaná, až mě překvapuje ,kolik se toho dá na ty stránky nacpat a pořád je mezi tím i čas na nudu. Čekala jsem klasickou duchařinu, ale tenhle příběh mě překvapil. Četla jsem celkem dlouho, ale na druhý díl se brzo vrhnu, když už jsem si ho teď objednala. Nejsem si úplně jistá, jaký vztah mám k postavám, jestli vůbec nějaký. Mám z knihy takové rozporuplné pocity a nejsem si jistá, jak je vyjádřit, když se v nich ani sama nevyznám. ;)

KydlochMoris
21.10.2024 4 z 5

Chtěla jsem dát pět hvězdiček, ale ty si zaslouží druhý díl. Celkově velmi čtené knihy. Rozhodně si budu kupovat další.

Veronika2692
23.09.2024 4 z 5

Prvních tak 30 stran bylo trochu utrpení, protože jsem se strašně ztrácela ve všech postavách a časech. Ale pak když jsem se zacetla a už věděla, kdo co kdy..tak to bylo super. Pěkné čtení, které mě bavilo, první knížka od autorky, možná zkusím i další :)

10 nejprodávanějších knih (8. týden)

01.03.2023

Sokolník, Lesk soumraku a další knižní novinky (7. týden)

12.02.2023

Kniha Ti, co vidí v seznamech