Procitlý milenec přehled

Procitlý milenec
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535237/bmid_procitly-milenec-66051426ad61e.jpg 4 87 87

Bratrstvo černé dýky série

< 20. díl >

Balthazar posedlý démonem Devinou opět vyráží na lov Knihy kouzel – a bojuje s nepřekonatelnou přitažlivostí k ženě. Jako zloděj už ukradl spoustu věcí ale nikdy ho nenapadlo, že jemu samotnému někdo ukradne srdce. Zvlášť když dotyčný je člověk. Erika Saundersová jako detektiv z oddělení vražd pochopí, že v Caldwellu, stát New York, se děje něco nadpřirozeného. Seznam případů má plný znetvořených mrtvol, které se nedají nijak vysvětlit – a pak jsou tu zlé sny, v nichž ji pronásledují stíny a uchvacuje ji záhadný muž, jenž je současně podezřelý i zachránce. Když se Devině konečně splní přání opravdové lásky, Balthazar a Erika se nevědomky stanou vstupní branou pro znovuzrození starého nepřítele Bratrů. Povede to, co je svedlo dohromady, k naprosté zkáze Bratrstva? Nebo budou muset všechno ztratit, aby zachránili nejposvátnější obránce své rasy?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Lover Arisen , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Procitlý milenec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Hatshepsut
23.05.2024 3 z 5

Také jsem jedna z těch, co čte tuto sérii od začátku a zatím jsem si nenechala ujít ani jeden díl. Nicméně tady se musím přidat ke komentáři Nel-ly. Díly jsou si už moc podobné a děj jako by se s malými odlišnostmi opakoval. A skutečně i já si první díly pamatuji lépe, než posledních pět. A to jak se zpátky na scénu vrací postavy, které už byly poraženy? Škoda, není to už taková zábava. Tak uvidíme co nám odhalí Lassiter.

Nel-ly
20.05.2024 3 z 5

Ach jo... čtu to tak moc dlouho, že prostě dalším dílům neodolám.

Ale holka!!! Už to fakt ukonči... přes kopírak, na setrvačnost, bez nápadu. Já si ty poslední díly nepamatuju ani chvíli po tom, co jsem je dočetla! A to ty první knihy ze série si pamatuju i po letech.

Škoda


PetraBery
17.05.2024 3 z 5

Posledních pár dílů upíří série čtu spíše ze setrvačnosti a zvědavosti, tak dobré jako první desítka dílů dle mého nejsou. Přesto po dalším díle sáhnu, na osud padlého anděla se těším.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Procitlý milenec v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených108x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech2x