Promlčení přehled
Jiří Březina
Detektiv Volf série
1. díl >
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra. Prostřednictvím jeho vzpomínek se Tomáš snaží získat informace, které ze spisů záhadně zmizely. Může ale věřit muži, ze kterého se stal politik s mizernou pověstí? A jak hluboko do minulosti se musí ponořit, aby odhalil, komu kdysi prošly dvě vraždy?... celý text
Detektivky, krimi Thrillery Literatura česká
Vydáno:Interpreti: Jakub Saic
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Promlčení. Přihlašte se a napište ho.

Začal jsem číst... vždyť to snad znám. Po asi 50 stránkách... ano, slyšel jsem to před pár roky v ČRo. Ale dočetl jsem - ani ne detektivka, ale rozuzlení činů, které se staly na konci války a poté po roce 1990.

Audiokniha. Šílená nuda se táhne dvěmi třetinami knihy. Konec je zajímavý, ale než přišel, několikrát jsem knihu chtěla odložit. Ne, nelíbilo se mi to.
Jedeme v tom spolu, Dokonalé léto a další knižní novinky (29. týden)
17.07.2022
Kniha Promlčení v seznamech
v Mé knihovně | 235x |
Začala jsem číst na doporučení, napřed mě malinko odrazoval náhled na problematiku odsunu, ale ve výsledku je kniha čtivá a povedla se.