První miliarda je nejtěžší! přehled
Honza Z Inizia (p)
Jak získat tolik zákazníků, klientů a objednávek, že už se nikdy nebudete muset bát o peníze? Honza z Inizia (Jan Nedvěd) v této knize odkrývá novou strategii díky které mohou podnikatelé na internetu vydělat výrazně víc peněz. Kniha je určena všem, kteří chtějí skokově zvýšit počet zákazníků. Tato kniha dá čtenářům všechny šablony a nástroje k tomu potřebné.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První miliarda je nejtěžší!. Přihlašte se a napište ho.
Mnohem lepší kniha o marketingu od Honzy , než si většina lidí bude myslet. Cítím z toho napodobeninu a lehkou kopii amerického marketingové stylu, ale to vůbec nevadí. Když něco funguje, proč to nepoužít také.
Jedna z mála soudobých vzdělávacích knih, která nebyla napsána jen aby byla napsána. Od začátku nabitá úderným know how a podněty k zamyšlení. Musela jsem číst s přestávkami, protože některé myšlenky jsem si musela nechat usadit, aby dozrály. Asi by si zasloužila místo v knihovničce, aby se k ní člověk mohl vracet a oživit si zdánlivě zřejmé informace, které se v marketingovém honu rychle zapomenou.
Kniha První miliarda je nejtěžší! v seznamech
podvodníci marketing falešné učení internetový obchod, e-shop šmejdi podvody podvody na internetu podvodné kurzy
Ale, máme tu nového Pavla Říhu :)
Další "get rich quick scheme" kniha cílená na naivní, nezkušené a nevzdělané jedince, kteří jsou ochotni za tenhle, v různých obdobách tisíckrát recyklovaný podvod, platit.
Fenomén vznikl už před témeř sto lety v americe a je jednoduchý: podívejte se, jak jsem bohatý, za nějaký zanedbatelný peníz Vám prozradím, jak jsem to udělal.
Nějaký blbec, který na to skočí, se vždycky najde.
Jo, a peníze nevracím.
Po kurzu/knize pořád nejste bohatí? tak to děláte něco špatně.
Celá kniha i činnost autora by se dala nazvat "Jak z blbců vyrazit prachy za každou cenu".
Těm chytřejším čtenářům rychle dojde, že návody v knize cílí hlavně na ty méně chytré a vlastně že na samotného čtenáře jsou aplikovány ty samé postupy. Ti bezpáteřní a bezskrupulózní jsou nadšení a hned jdou nové podfuky a manipulace na zákazníka vyzkoušet.
Takových vydřiduchů profitujících z lidské hlouposti a nenažranosti, běhají po světě mraky. Zvláště v angličtině takových knih, webů a kurzů najdete stovky až tisíce. Je to důkaz, že spousta lidí prostě není schopna kritického myšlení a skočí na kdejaký naleštěný blábol.
Pozitivní komentáře, které tu vidíte, jsou snad skoro všechny od mladých lidí bez velkých zkušeností. To není kritika těch mladých lidí, zkušenosti se dají získat jen tak, že se získají, nicméně zkušenější člověk by takovou knihu "nezbaštil" a rozhodně by ji tak nevychvaloval.