První pravidlo: nezamilovat se přehled
Felicia Kingsley
Nick je okouzlující zloděj a mazaný znalec umění. Je vždy přesný, nepřipouští si city a nikdy neselže. Když ho kontaktuje jeden z nejslavnějších sběratelů umění na světě, aby získal tajný Casanovův deník, je odhodlán provést další mistrovskou loupež. Tentokrát však nebude sám. Po jeho boku má stát Silvye, rozená podvodnice, která ovládá devět jazyků a proslula improvizací a hbitýma rukama. Jenže ti dva se nemohou vystát.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , CosmopolisOriginální název:
Prima regola: non innamorarsi, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První pravidlo: nezamilovat se. Přihlašte se a napište ho.
Dobrodružná honba za pokladem napříč Evropou se dvěma zloději. Vtipná oddechovka, ve které své nejlepší šance na nalezení legendárního deníku Casanovy spojí Nick a Silvye.
(SPOILER) Čekala jsem romantickou slaďárnu, dostala jsem napínavý román ve stylu Dana Browna s romatnikou spíše v pozadí. I tak se mi ale kniha líbila. Obě hlavní postavy mi byly celkem sympatické a když jsem myslela, že to neskončí úplně dobře, tak jsem z toho byla trochu smutná. Každopádně, kniha se četla moc hezky, akorát jsem nechápala, jak může být Sylvie tak krásná a štíhlá, když pořád doslova žere. Z popisu všeho, co snědla by měla vážit tak 300kilo a mít ošklivou pleť a nezdravé vlasy, takže to mě osobně trochu vytáčelo.
Knižní novinky (43. týden)
25.10.2021
Kniha První pravidlo: nezamilovat se v seznamech
láska cestopisné příběhy cestování italská literatura Giacomo Casanova, 1725–1798 romantika loupežníci Benátky krádeže a loupeže hledání pokladůAutorovy další knížky
2020 | Rande na balkoně |
2021 | První pravidlo: nezamilovat se |
2025 | Dívka z jiných časů |
2025 | Táto krajina nie je pre slobodných |
Za posledni dobu jedna z knih, kterou jsem si uzivala natolik, ze jsem se od ni nedokazala odtrhnout a diky tomu mi spadla do bazenu. Susila jsem ji skoro dva dny, aby se dala do puvodniho stavu.
+ zlodejska zapletka me totalne pohltila
+ hlavni hrdina a jeho slabosti
+ lisacka hlavni hrdinka
+ romanticke sceny