Rande na balkoně přehled

Rande na balkoně
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448316/bmid_rande-na-balkone-cy0-448316.jpg 4 165 165

Romantiku a humor nepřemůže ani zákaz vycházení „Zůstaňte doma! Zůstaňte doma!“ znělo z reproduktorů opuštěnými ulicemi Milána. Nikdo nebyl připravený na to, že život najednou zamrzne. Alex se ocitl zavřený doma s tím posledním člověkem, se kterým by chtěl dýchat stejný vzduch: se svou bývalkou. Hned za zdí uvízla Didi v bytě přeplněném hlučnou rodinou. Milující a milovanou rodinou, před níž se ale v této situaci dalo uniknout jen na balkon. Na tom sousedním se snažil najít chvilku klidu Alex. Jejich náhodná setkání a povídání přes balkon se změnila v příjemné každodenní schůzky. Samozřejmě s dodržením nařízeného odstupu. Může za tak zvláštních okolností vzniknout láska?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

Appuntamento in terrazzo, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rande na balkoně. Přihlašte se a napište ho.

JointlieKat94
18.08.2024 4 z 5

To bylo tak milé! Tak romantické! Tak hezké!

Za doby covidu se tohle klidně mohlo stát, a klidně to mohlo být takhle hezké. Fakt příjemná, odpočinková kniha, která by i klidně mohla být delší. :)

P.S. matka s konspiracemi mi připomínala tu mou.. uuf.. úsměvné. :D

Vykouzlila mi nejeden úsměv na tváři. :)

miruska810
31.07.2024 4 z 5

Príjemná odpočinková kniha. Čítam hlavne bichle, takže takáto tenká knižočka bola fajn zmena :)
Žiadne pitvanie sa v detailoch, dej krásne utekal. Doporučujem. :)

marta14
24.07.2024 4 z 5

Skvělá oddechovka :)

Kniha Rande na balkoně v seznamech