PS: Chybíš mi přehled

PS: Chybíš mi
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426830/bmid_ps-chybis-mi-1dd-426830.jpg 4 298 298

P.S. série

< 2. díl >

Melrose je začínající herečka, zatím se jí však velké role obloukem vyhýbají. Prakticky po celý svůj dosavadní život je zamilovaná do Nicka, který je hudebník a chystá se zrovna se svou kapelou na půl roku na turné. Potřebuje ale, aby za něj po tuto dobu někdo platil nájem ve sdíleném bytě a požádá o tuto službu právě Melrose. Ta souhlasí a do příběhu vstupuje Sutter, Nickův spolubydlící. Nesnesitelný, konfliktní chlap, který má potřebu se do Melrose neustále navážet. Melrose mu oplácí stejnou mincí, a Sutter, místo aby byl znechucen a rezignoval najedou zjišťuje, že se do tvrdohlavé dívky zamiloval…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

P.S. I Miss You, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize PS: Chybíš mi. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (63)

Knihotyna
03.05.2024 3 z 5

P. S. sérii mám rozečtenou, tak jsem si říkala, proč nepřikročit k dalšímu dílu a za jednu směnu v práci bylo přečteno :).

Melrose je zamilovaná do svého nejlepšího přítele Nicka, ten ji poprosí aby v době jeho nepřítomnosti převzala jeho pronájem, který sdílí se Sutterem. Melrose a Sutter nemůžou být odlišnější, jak řekl Sutter - ona je oheň a já jsem benzín, když jsme spolu lítají jiskry :).

Knížka je krátká, svižně napsaná, vtipná, řeší se zde i pár vážnějších témat, ale vše jde trošku prvoplánově a po povrchu. Nedostaneme se do hloubky problémů a už od začátku je nám jasné, jak to skončí. Bylo to však milé čtení na jedno odpoledne :).

Ála1968
23.11.2023 5 z 5

Myslím, že první díl byl o kousek lepší a bylo tam více zvratů v ději,ale přesto i tenhle měl svoje kouzlo a byl krásně romantický.Skvělý byl epilog


tynaaa770
01.11.2023 4 z 5

Druhý díl série P.S se mi také líbil. Možná, že mi víc sedlo téma. Příběhy ,,hate to love" já totiž můžu
Musím teda ale říct, že Melrose byla v prvním díle nastíněná trošku jinak, než se o ní nakonec psalo tady. Každopádně mi ale obě postavy sedly, především jejich naschvály a špičkování. Na Melrose jsem ocenila, jak se nenechala ničím rozhodit a nebála se sama za sebe postavit.
V knize chyběla nějaká větší akce a drama. Neproběhla ani zápletka. Celý příběh byl velmi pozvolný a jednoduchý, ale přesto se četlo dobře. Taková milá oddechovka
P.S: Žadné dopisy v knize nečekejte jediný dopis, co to obsahuje, je ten na zadní straně obálky (což mě teda malinko zklamalo )

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha PS: Chybíš mi v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených443x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených8x
v Knihotéce275x
v Chystám se číst200x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech2x