Dokonalý úsměv přehled

Dokonalý úsměv
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441590/bmid_dokonaly-usmev-sTT-441590.jpg 4 38 38

V DOKONALÉM ÚSMĚVU (knize č. 4) je kriminální profilující psycholožce, Jessie Huntové, 29, čerstvé absolventce Akademie FBI, přidělen nový znepokojivý případ: někdo zavraždil ženu po třicítce, která využívala služeb webové seznamky k aférkám s ženatými muži. Sblížila se snad s některým z ženatých mužů příliš? Stala se obětí vydírání? Pronásledoval ji někdo? Nebo se jednalo o mnohem podlejší motiv? Seznam podezřelých zavede Jessie do zámožných, vyumělkovaných čtvrtí a za závoj zdánlivě dokonalých životů, jež jsou ve skutečnosti do hloubi duše prohnilé. Brzy si uvědomí, že vrah se musí skrývat za jedním z těch falešných, nacvičených úsměvů. Jessie nezbývá, než se ponořit do psychózy hledaného zločince a pokusit se ho dopadnout, zatímco se s úsilím snaží udržet pohromadě svou vlastní křehkou psychiku—její otec je přitom stále na svobodě a nezastaví se před ničím, dokud ji nezabije.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Blake Pierce

The Perfect Smile, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalý úsměv. Přihlašte se a napište ho.

petraj30
03.10.2024 4 z 5

(SPOILER) Ani nevím, jak je to možné, ale tento díl mě bavil. Sice je tu pořád plno situací, které bijí do očí a ty jejich horko těžko uvěřitelné shody náhod, ale i přesto zatím nejlepší díl.
Nejvíc mě bavil Dolan, nejlepší konverzace, ironické a sarkastické poznámky. Měl by se objevovat častěji.
Spoiler:
Upřímně doufám, že Xander je opravdu mrtvý. Nerada bych, aby se z toho stala napodobenina Jurka

ArwenAragorn
24.06.2024 4 z 5

80%

Jessie bojuje se svým otcem:
...Ucukl, ovšem jen krátce. Když se vzchopil, zabralo mu pouhých pár sekund namířit na ni svou pistoli. Jessie od něj dělily poslední tři metry. Už se nezdržovala se skrýváním, místo toho se k němu vrhla hlava nehlava a za běhu srážela tolik figurín, kolik se jí povedlo, aby ho dezorientovala. Pár kroků před ním ji konečně dostal na mušku.
____________________________________________________________________________
Tento díl ze série Jessie Hunt mi zatím přišel nejpovedenější. Knížka je čtivá a na konci hodně napínavá. Jessie se tady opět potká se svým otcem psychopatem a vyřeší jednu vraždu.
Doporučuji.

Bustedka
11.01.2024 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série vtáhne, ale psychologie a sérioví vrazi vždycky baví. Vzhledem k tomu, že jsem celou sérii četla v jenom zátahu, bylo trochu unavující číst neustále to připomínání děje.
Jessie vytváí psychologické profily pro policii, její otec je sériový vrah, v kontaktu je s jeho obdivovatelem, také sériovým vrahem, do toho je ex padouch a všichni ji chtějí zničit. Tahle linka protíná celou sérii. V každém jednotlivém díle se ale řeší další případ, kde se však docela opakuje modus operandi. Ale skvělé to je.

Kniha Dokonalý úsměv v seznamech