Vládci chaosu přehled
Amo Jones
Půlnoční běsnění série
< 4. díl
Lidé ze strachu jeho jméno šeptali. Já jsem ho křičela nahlas, když byl mezi mými stehny. Cartier byla esem v rukávu a oni s ní sehráli tu největší hru ze všech. S elegancí ji vymodelovali z popela temnoty. Znuděnou princeznu Půlnočního běsnění zapojili do tajného projektu a trénovali ji na post nejvyšší. V boji, sexu, intrikách. Pro Bratrstvo z Kizniče však Cartier není víc než rozmazlený spratek, který vždycky dosáhne svého. Je pro nich sestrou, o kterou nežádali, ale nakonec ji potřebovali. Zejména on. Milovat Keatona Cicera není nic snadného. Sídlí v něm démoni, které je těžké přijmout. Celé roky ji bratři chránili a domnívali se, že je v bezpečí, jenže byli oklamáni. Všechno, co si myslí, že vědí, brzy shoří na popel. Cartier chránit nepotřebuje, oni však ano.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
In Chaos We Regin, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vládci chaosu. Přihlašte se a napište ho.
Chaos!! Totální chaos, masakr, pošahanost, šílenství, bizár a já to stejně MILUJU!
Cartier…
Tahle mladá znuděná princezna Půlnočního běsnění tady sehrála dokonalou závěrečnou show. Bratři jí mají za rozmazlenýho spratka, holku která dostane vždycky co chce. Mají za úkol ji chránit před jejich zvráceným světem, kterej je plnej intrik, lží a krutostí. Ona má ale eso v rukávu a jasně danej cíl.
V předešlých dílech jsme odhalili tajemství a krutosti Patientie. Co se ale skrývá za zdmi Kizniče? Opravdu je vše takové jaké jsme si mysleli, že je? Mysleli jste si, že Vás Amo už nemá čím překvapit?!
U tohohle posledního dílu jsem měla největší problém to všechno pobrat a to i po přečtení. Musela jsem se několikrát vracet o několik kapitol abych zjistila, že vlastně pořad nic nechápu . A já to pořád nechápu !!! Ztrácela jsem se v tom, byla jsem úplně mimo a pořád vlastně jsem. Takhle knížka mi dala fakt zabrat a přijde mi, že mám v hlavě totální maglajz. No a o to víc mě sere, že tahle skvělá série končí a já teď nevim co s životem.
Cartier jsem si oblíbila, i když mezi mé oblíbenkyně jednoznačně patří Sass a Lillith. Co ale tady sehrála nemělo chybu. Keaton…ach ach … tady moje zvracený já dostalo přesně to, co jsem potřebovala, protože co si budem po Kyrinovi, Elim a Lilith jsem zkrátka potřebovala něco jinyho Byla jsem ráda, že jsem se dozvěděla jak to dopadlo s Elim a další plus jsou u mě samozřejmě králové, který v tom všem zmatku prostě nemohli chybět.
Amo je šílená a její šílenství snad nemá hranic ale já ji miluju a jsem neskutečně ráda, že se mi její knihy dostali pod ruku
Poslední díl v sérii byl skvělý, ale na třetí díl neměl (aspoň pro mě).. Těšila jsem se na tuhle knihu už od prvního dílu, protože je zde Keaton, který mi hned padl do oka. Musím ale říct, že jsem tedy ze začátku měla dost smíšené
pocity.. Hodně jsem se ztrácela, jakože fakt hoodně xd. Vždy si připadám, že si hrají i s mojí myslí. To rozuzlení bylo fakt top..!
Keaton je extrém, ale žeru ho!! Cartier je super a oba zbožňuju..
Myslím si, že tenhle díl byl super na ukončení této série a miluju jí úplně stejně jako EKK..
Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)
03.09.2023
Kniha Vládci chaosu v seznamech
2018 | Stříbrná labuť |
2018 | Polámaná loutka |
2018 | Šepot mrtvých |
2019 | Koruna nenávisti |
2019 | Malum – část první |
Cartier…
Cartier jsem si oblíbila, i když mezi mé oblíbenkyně jednoznačně patří Sass a Lillith. Co ale tady sehrála nemělo chybu. Keaton…ach ach… tady moje zvracený já dostalo přesně to, co jsem potřebovala, protože co si budem po Kyrinovi, Elim a Lilith jsem zkrátka potřebovala něco jinyho Byla jsem ráda, že jsem se dozvěděla jak to dopadlo s Elim a další plus jsou u mě samozřejmě králové, který v tom všem zmatku prostě nemohli chybět.