Rady bylináře Pavla přehled
Pavel Váňa
Kniha obsahuje základní praktické postupy na využití léčivých bylin a rady, které se opírají o autorovu dlouholetou úspěšnou praxi. Důležitou součástí knihy jsou také vodoléčebné postupy vycházející z prací skavného německého léčitele Sebastiana Kneippa.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rady bylináře Pavla. Přihlašte se a napište ho.
dobrých rad spousta, kniha hodnotná- jediným nedostatkem je, že v Receptáři nejsou nemoce nebo problémy řazeny abecedně, takže vyhledávání problému zabere nějaký čas a člověk vlastně ani neví, jestli tam najde to, co hledá...stačilo by doplnit rejstříkem v příloze...zajisté dalo by to nějakou práci, ale není to nemožné.
Naopak se mi líbí rozdělení na koupele, kapky-mastě a mazání, šťávy- vína-likéry, obklady...
Dobrých rad, které směřují k zlepšení zdraví, není nikdy dost. A bylinkář Pavel Váňa to moc dobře ví a nenechává si to jen pro sebe.
Kniha Rady bylináře Pavla v seznamech
Část díla
1990 | Rady bylináře Pavla |
1991 | Pavlův bylinářský vševěd |
2003 | Léčivé houby podle bylináře Pavla |
2002 | Průvodce bylináře Pavla celým rokem |
2010 | Léčivé stromy a keře podle bylináře Pavla 1 |
Stručná kniha plná výborných rád a bylinných receptů. Na závěr knihy vysvětlení pojmu magnetismu a pár úspěšných rád pro lepší zdraví.