Ráj mrtvých dětí přehled

Ráj mrtvých dětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430900/bmid_raj-mrtvych-deti-QmB-430900.jpeg 3 369 369

Sebevražedné oběti z ideálních rodinných poměrů nevysvětlitelně končí své životy. V kulisách německého maloměsta se začnou množit záhadné, téměř rituální sebevraždy mladých lidí z jedné diecéze. Inspektorka Anna, která překonává životní krizi, je najata knězem a církevním vyšetřovatelem, aby objasnila důvod těchto činů. Anna je krásná, emancipovaná mladá žena s velmi odtažitým vztahem k církvi a smutnými vzpomínkami na ztrátu dítěte. Těžko překonává traumata prožitá při službě u policie, ale i přesto nachází přátele a smysl své práce. Na pozadí kalných podzimních dnů, zastrčených skladů a neustále hrozícího nebezpečí se pohybuje dvojice se statečnou vytrvalostí. Navíc vlivem přepadení a ohrožení života se mezi nimi začne vytvářet křehké pouto. Objeví se další kriminální čin, zneužívání dětí. A co hůř? Stopy vedou opět k církvi. Překvapivé rozuzlení odhaluje otřesné souvislosti zmanipulovaných smrtí mladých lidí. A na konci, po sérii děsivých zážitků bez oddechu, dva lidé nacházejí ve všem smysl a čistotu.... celý text

Detektivky, krimi Literatura česká
Vydáno: ekniha , Vendeta

Wo die toten Kinder leben, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ráj mrtvých dětí. Přihlašte se a napište ho.

schvomis
07.12.2024 3.5 z 5

Čtivá kniha, taková jednohubka na jeden den. Spisovatelka mě zaujala.
Jinak překlad byl opravdu špatný, dost to knize ubralo na kvalitě.

koblížek779
06.12.2024 4.5 z 5

Čtívý detektivní příběh, dobře se čte. Moje první kniha od této spisovatelky,asi ne poslední.

Stanas513
26.11.2024 4 z 5

Čtivý detektivní příběh, děj rychle ubíhá. Možná je trochu nadsazený komentář pod názvem, protože děj zase až tak spletitý není. Ale je to dobré čtení na dlouhé podzimní a zimní večery.

Kniha Ráj mrtvých dětí v seznamech