Zrádci krve přehled
Lynette Noni
Ranhojička série
< 3. díl
Kiva si myslela, že ví, co chce – pomstu. Ale pocity se mění, lidé se mění všechno se změnilo. Po tom, co se stalo v paláci, zoufale touží zjistit, zda jsou její přátelé a bratr v bezpečí. Mohou jí vůbec ještě někdy odpustit? V sázce je ale víc než její zlomené srdce, protože království jsou na pokraji války. Nový začátek přinese nebezpečnou výpravu, která donutí zapřisáhlé nepřátele spojit síly, aby zachránili nejen Evalon, ale celý Wenderall. Kiva už nemůže jen přežívat. Musí bojovat za to, v co věří.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , Fragment (ČR)Originální název:
The Blood Traitor, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádci krve. Přihlašte se a napište ho.
Celou sérii jsem dočetla naráz a s tímto dílem skončila v 6 ráno. Miluju to a potřebuju víc takových knih.
Mně ten poslední díl nějak nesedl, možná to bylo velkou pauzou mezi druhým a třetím dílem, ale začátek mě vůbec nebavil. Četla jsem od září až do prosince. Ke konci už se to naštěstí rozjelo, příběh měl nějaký spád a kniha mě začala bavit, do té doby jsem se v tom bohužel plácala.
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)
01.09.2023
Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)
28.05.2023
„Dokud nepokoříš svou minulost, nikdy se nebudeš moct pohnout kupředu.“
„Všichni si zaslouží někoho, do se za ně bude rvát, dokonce - a hlavně - když se za sebe nemůžou rvát sami.“
Kniha Zrádci krve v seznamech
přátelství láska magie léčitelství odpuštění, odpouštění pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2022 | Královna rebelů |
2022 | Zlatá klec |
2023 | Zrádci krve |
2023 | Tři bonusové kapitoly k sérii Ranhojička |
2025 | Akarnae |
Na závěr trilogie jsem se těšila a při první příležitosti ukořistila knihu v knihovně. Chvíli mi trvalo si vzpomenout na všechny návaznosti, ale autorka nenásilně podsouvá vše podstatné přesně ve chvíli, kdy to potřebujete. Moc mě to bavilo! Přečetla jsem za víkend, všechno šlo stranou, musela jsem jen číst dál a dál. Postupně vznikající družina, budování vztahů, už na konci dvojky bylo jasné, co bude cílem, ale putování za ním mě bavilo. Pár nelogičností by se našlo, ale koho to zajímá! Miluju Caldena, Crestu, Jarena, Tippa,... všechny... dokonce i Arianu! A závěr mě i přes všechnu předvídatelnost překvapil. Docela bych uvítala další příběhy z jiných království. Moc fajn YA fantasy, doporučuji.