Razerova jízda přehled
Jamie Begley
Poslední jezdci série
1. díl >
Beth je hodná holka, takže se drží stranou od členů motorkářského klubu. Naneštěstí upoutá pozornost Razera. Když se naplní její nejhorší obavy, zůstane jí zlomené srdce a je rozhodnutá na vše zapomenout. Razer se nehodlal změnit kvůli žádné ženě, dokonce ani kvůli Beth. Jejich životní styly byly příliš odlišné a ona s pocitem zrady utekla. On si svou chybu uvědomil příliš pozdě. Až neznámý vrah přivede Beth zpět k Razerovi. Ten se možná poučil, ale tentokrát musí i ona hrát podle jeho pravidel.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Razer's Ride, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Razerova jízda. Přihlašte se a napište ho.
Ach, ach, ach, ať si říká kdo chce co chce tak tohle byla paráda. Skvělá jízda. Doporučuji.
" Předtím ho to nenapadlo, každopádně nejlepší části sexu - tou, kterou si vždy nejvíc užíval - byla hra, a kočky si rády hrají."
A ja pojdem proti prudu, lebo bud som divna, alebo prosto som len potrebovala takuto knihu, neviem co s toho, ale mne sa kniha pacila. Tak to neboli obycajny motorkary, alebo boli ale ich party boli odlisne no ....
Razer bol - no ako to len povedat, rad si uzival a nechcel sa viazat ako to uz v takychto knihach byva.
Beth - no tak s takymto niecim som sa v knihach este nestretla, vazne ten jej otec?! To co si musela prezit ako dieta?!
Ano je pravda, ze som si pri citani castokrat vravela "coze?!" Alebo sa dokonca cervenala (co sa mne casto nestava pri citani ) a ano bolo tam vela erotiky a asi o to autorke slo - napisat nieco ine a za mna mozem povedat len jedno - SUPER
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
10.09.2024
Hodinářův trik, Zabít královnu a další knižní novinky (31. týden)
28.07.2024
Kniha Razerova jízda v seznamech
Mě kniha teda vůbec nesedla, od prostředí, postavy až po děj. Autorčin styl psaní je zvláštní, takže další díly asi vynechám.