Razerova jízda přehled

Razerova jízda
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541915/bmid_razerova-jizda.jpg 4 103 103

Poslední jezdci série

1. díl >

Beth je hodná holka, takže se drží stranou od členů motorkářského klubu. Naneštěstí upoutá pozornost Razera. Když se naplní její nejhorší obavy, zůstane jí zlomené srdce a je rozhodnutá na vše zapomenout. Razer se nehodlal změnit kvůli žádné ženě, dokonce ani kvůli Beth. Jejich životní styly byly příliš odlišné a ona s pocitem zrady utekla. On si svou chybu uvědomil příliš pozdě. Až neznámý vrah přivede Beth zpět k Razerovi. Ten se možná poučil, ale tentokrát musí i ona hrát podle jeho pravidel.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Razer's Ride, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Razerova jízda. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (20)

Elenleb
23.09.2024 3 z 5

Nulová očekávání se vyplatila a nakonec mě čtení bavilo. Příběh hezky ubíhal, žádné zbytečné prodlužování. Zápletka a rozuzlení bylo klišé jako hrom. Ale u takovéto oddychové jednohubky jsem ochotná to odpustit.

Zara22
22.09.2024 odpad!

P******a. Nedočetla jsem, to se fakt nedalo.


Tesset
21.09.2024 odpad!

(SPOILER) Tak tohle ne. Celkem jsem obrečela všechny ty stromy, které na tuhle knížku musely padnout. Bylo to jednoduché, a ne zrovna v dobrém slova smyslu. Příběh to nemělo žádný, prostě jen stránky popsané sexuálními scénami, aby se to mohlo tvářit jako erotická literatura. Motorkáři, u kterých to chodí jako v hippie komuně - to jsem prostě nežrala. A jinak? Úplná blbost, která neměla hlavu ani patu. Nic nešlo do hloubky, žádná logika, důležité momenty jen tak řečené mezi řečí v jednom odstavci. Doporučuji nad tím neztrácet čas.

TADY ZAČÍNAJÍ SPOILERY
Šlo o takovou splácaninu, kdy si autorka asi řekla, co tady ještě chybí, a rubla to tam. Náboženská výchova dcery asi nevyšla, když se spustila s chlápkem, kterého viděla pět minut poprvé v životě, ale asi to bylo málo, když se tam nahodile na konci objevilo církevní sektářství, které mučilo jednu svou členku a nikdo s tím nic nedělal. Pokus o vraždu a únos? Málo! Přidáme ještě bombu. Nebylo by to o motorkářích, kdyby tam nebyla aspoň jedna rvačka - šup tam s ní. Pokus o mluvu white trash, což náramně sedí ke všem těm motorkářským inženýrům. Ještě chybělo temné dětství hlavního hrdiny a utajené těhotenství, ale autorka nezklamala ani tady. No, když už jsem si myslela, že se nic hloupějšího nepřijde, vždycky se něco našlo.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

10.09.2024


Hodinářův trik, Zabít královnu a další knižní novinky (31. týden)

28.07.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Razerova jízda v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených121x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených8x
v Knihotéce97x
v Chystám se číst113x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x