Rebelové vln přehled
Sara Raasch
Rebelové vln série
1. díl
Magický ostrov Svatý Loray konečně ukončil válku s Argridem, kde vládne církev a strach z kouzel. Při mírovém jednání ale zmizí argridský posel a země žádá odplatu. Z únosu je obviněn pirát Vex. Aby si zachránil krk, rozhodne se pomoci válečnici Lu najít skutečného viníka. Mezitím dostane argridský princ Benat šokující úkol – zbavit svůj lid odporu k magii. Jak se klubko intrik zamotává, musí se Vex, Lu i Benat rozhodnout, co jsou ochotni obětovat pro mír.... celý text
Dobrodružné Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2018 , CooBooOriginální název:
These Rebel Waves, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rebelové vln. Přihlašte se a napište ho.
Na začátku mi dělalo problém se zorientovat. Nepomohlo tomu přeskakování příběhů, ale jakmile se na konci spojily byla to jízda, škoda jen že s otevřeným koncem. Kniha vyšla 2018, další díl 2019 a do čj přeložen nebyl, takže mě stejně jako u zmije čeká další díl v angličtině. Lu s Vexem jsem si zamilovala, to napětí a chemie mezi nima mě bavila, stejně tak Teo mi přirostl k srdci. Téma magie a bylin, pirátů a klanů se mi moc líbilo.
Kniha Rebelové vln v seznamech
magie válečnictví americká literatura piráti pro dívky pro dospívající mládež (young adult) fantasy
Tenhle šíleně chabý pokus o prózu je jedna z nejzbytečnějších knih co jsem kdy držel v ruce. A to je co říct.