Mráz nebo noc přehled
Sara Raasch
Sníh nebo popel série
< 3. díl
Angra je naživu, Rozklad se šíří po světě a nikdo už není v bezpečí. Závěrečný díl bestsellerové trilogie. Meira by pro záchranu světa udělala cokoli. Nejdřív se ale musí naučit ovládat svou magii. Rozklad však může porazit jen jediným způsobem – sestoupit do labyrintu pod Střídavými královstvími a vzdát se magie. Mather se rozhodl ochránit královnu, ale s plánovaným útokem na Angrova království se jeho cíl vzdaluje. A Ceridwen, které Angra zabil bratra a ukradl zemi, se snaží zachránit svůj lid i lásku. Společně musí spojit království, jinak vše ztratí.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , CooBooOriginální název:
Frost like night, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mráz nebo noc. Přihlašte se a napište ho.
Konečně dočteno. Musím říct, že poslední díl mě mile překvapil. I tak si ale stojím za tím, že to bylo zbytečně natáhnuté na 3 díly.
Doporučím to spíše začinajícím čtenářům fantasy, nebude to pro ně nijak náročně a mohlo by je to navnadit na složitější četbu.
Knižní novinky (30. července - 12. srpna)
30.07.2018
Kniha Mráz nebo noc v seznamech
v Mé knihovně | 315x |
Čím víc YA fantasy s neohroženou hrdinkou máte načteno, tím míň vás to bude bavit.