Recept na toho pravého přehled
Anni Rose
Recepty pro život série
1. díl >
Špetku štěstí a hrstku osudu... Ruby Brooksová je nejdřív poněkud skeptická, když jí horoskop říká, že bude mít báječný rok. Zvláště když v rychlém sledu přijde o přítele i o práci. A aby toho nebylo málo, ještě jí utekl zlotřilý montér kuchyně a vzal s sebou všechno včetně kuchyňského dřezu! Ruby tedy bere štěstí i osud do svých rukou s neobvyklým předsevzetím – zúčastní se deseti soutěží denně, ať už o vysněnou japonskou dovolenou nebo o roční zásobu psího žrádla (nemá psa) a vybojovat si cestu ke štěstí naprosto jakýmkoli způsobem. Když se ale zásluhou valentýnské ceny z místní restaurace v jejím životě objeví šéfkuchař Adam Finder (a jeho pes Brutus), je to štěstí nebo osud? A zjistí Ruby nakonec, že skutečné štěstí není třeba vyhrát? Nová romantická komedie, která nadchne fanoušky Jo Watson nebo Rachel Lynn Solomon.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Recipe for Mr. Right, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Recept na toho pravého. Přihlašte se a napište ho.
Bláznivě zábavný příběh, u kterého jsem se často zasmála. Ideální oddechovka, kterou jsem ráda a s úsměvem přečetla. Knihu jsem si skvěle užila a dobře se pobavila navzdory, pro mě nepochopitelnému, nízkému hodnocení.
Tohle byla skvělá oddechovka. Rychle jsem se začetla do děje, stránky mi utíkaly pod rukama a příběh mě chytl. Ruby i Adam my rychle přirostli k srdci a jejich vývoj vztahu byl skvělý. Když se objevili Daniel, Emily nebo Rubyina matka, pokaždý mě jejich chování naštvalo. Tihle tři byli naprosto nesnesitelní. Líbilo se mi, že tam bylo zakomponované i téma stalkingu. Konec jsem četla jedním dechem.
Kniha Recept na toho pravého v seznamech
(SPOILER) Emily je pošahaná stalkerka, kterou bych potkat nechtěla.
Spíše mi připadala šílená.
Zato Ruby je krásně cáklá a celou knihou jsem se uculovala.
S Adamem jsou skvělý pár
Kniha, která pobaví každého.