Reparát z lásky (2024) | Databáze knih

Reparát z lásky přehled

Reparát z lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542167/bmid_reparat-z-lasky.jpg 4 120 120

„Jsi moc hodná holka, ale myslím, že už bychom se neměli vídat.“ Zpráva skončila a já ztuhla na zubařském křesle, když mi došlo…, že jsem právě dostala kopačky živě v rádiu. Potřebovala jsem, aby se se mnou můj přítel rozešel tím nejvíc ponižujícím způsobem, abych si uvědomila, že můj život potřebuje kompletně od základů předělat. A začala jsem novoročními anti-předsevzetími, ve kterých ani já nemůžu selhat: 1. Přestanu randit (chlapi jsou děsní). 2. Přestanu hubnout (čokolády se nikdy nevzdám). 3. Přestanu v práci tak dřít (prodávat hypotéky není moje vysněná práce). 4. Přestanu se snažit žít tak, abych naplnila něčí nerealistická očekávání (začnu žít tak, jak to nejlíp dokážu). 5. Přestanu se snažit zavděčit matce (není to možné). Ale číslo pět se ukáže být těžší, než se zdálo, když matka spustí kampaň, jak mě dostat zpátky k mému bývalému. Takže, jak nejlépe ji přimět, aby se mi přestala plést do života? Vymyslet si přítele – tedy, měl být vymyšlený až do chvíle, kdy jsem vyblekotala jméno svého souseda.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

The Do-Over, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Reparát z lásky. Přihlašte se a napište ho.

LucieVN
24.01.2025 5 z 5

Ty citáty od Mimi byly dokonalý a vždy mě dokázaly naladit na tu správnou atmosféru dané kapitoly.

Matka Persi mi připomínala babičku z Gilmorovych děvčat.

Celkově se mi kniha líbila, zhltla jsem ji za pár dní. Konečně nebyla hlavní hrdinka nějaká hubená, úspěšná kráska, ale normální holka, se kterou bych klidně šla na kafe.

packlik
17.12.2024 4.5 z 5

Chvilku mi trvalo se začíst, ale nakonec to bylo přesně, co jsem hledala. Několikrát jsem byla dojatá, takže můžu určitě doporučit.

Gibis
03.12.2024 4.5 z 5

"Vždycky ukazuj ostatním svou laskavou tvář. Jediná výjimka nastává, když naproti Tobě sedí pitomec. Pak padají všechny mantinely." MIMI

Velice příjemná a vtipná romanťárna. Bavila mě průšvihářka Persi, bavila mě drsňačka Bria a vůbec nejvíc jsem si užívala babičku Mimi se všemi jejími bláznivými outfity a naprosto geniálními radami a poučkami :) Naprosto báječná oddychovka.

Když jsme byli sirotci, Přelomená čepel a další knižní novinky (29. týden)

14.07.2024

„Když ti život dává jen samé kyselé hrozny, buď ráda. Z hroznů se dá totiž udělat víno.“

„Dobrého chlapa je těžké najít, ale ještě těžší je si ho udržet.“

Kniha Reparát z lásky v seznamech

v Mé knihovně140x