Upíří rytíř 4 přehled
Pat Mills
Válka v pekle nikdy nekončí. Zatímco Draculův letecký svaz útočí na Dystopii a vysazuje do dračího hnízda paradesantní vlkomanda, feministické pirátky plení jeho pokladnici a transsexuální J. Edgar Hoover se utkává s Alžbětou Bathoyrovou v krvavé lázni (kde taky jinde, když jde o Bathoryovou), Mary Shelleyová si bere černé opium a převtělený Aleister Crowley se dává do party s mrtvými fanoušky heavy metalu. Ve Vzkříšení prostě není nikdy nuda.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upíří rytíř 4. Přihlašte se a napište ho.
Ja jednoducho nemôžem inak, som veľký fanúšik tejto série a stále ma veľmi baví. Samozrejme ten dej je tu už značne prekombinovaný, ale stále je tu dostatok drzej zábavy, poriadne šťavnatého násilia a okorenené je to aj trochou erotiky. Som veľmi rád, že sa konečne po 12 rokoch Olivier Ledroit pustil do posledných dvoch dielov série a že sme konečne po 3 rokoch čakania od Crew dostali ďalší nášup drzej nekorektnosti s názvom Requiem. Je skvelé, že kreslič ostal stále ten istý a že na neho Pat Mills toľko rokov počkal. Tá Olivierova maniakálne detailná kresba je stále úchvatná!
Když jsme byli sirotci, Přelomená čepel a další knižní novinky (29. týden)
14.07.2024
Kniha Upíří rytíř 4 v seznamech
v Mé knihovně | 19x |
2019 | Upíří rytíř 1 |
2010 | Soudce Dredd: Sebrané soudní spisy 01 - Prokletá země |
2020 | Svět hry Cyberpunk 2077 |
2003 | Sláine: Rohatý bůh #1 |
2013 | Sláine: Poklady Británie |
Upíří rytíř si i po letech drží laťku nastavenou předchozími alby po čertech vysoko! Patt i Oliver do toho stále dávají vše, co mohou nabídnout. Ty tam jsou ovšem doby, kdy se dalo mluvit o silném příběhovém rámci. Čtvrtá kniha se veze na vlně bezuzdné zábavy. Samozřejmě pořádně krvavé!
Více v recenzích.