Restaurace a host přehled
Reinhold Metz , Hermann Grüner , Thomas Kessler
nehodnoceno
Shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštích akcí
Kuchařky Učebnice a slovníky
Vydáno: 2008 , Europa-SobotálesOriginální název:
Restaurant und Gast, 2008
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Restaurace a host. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Restaurace a host v seznamech
v Knihotéce | 2x |
v Chci si koupit | 1x |