Netvor přehled

Netvor
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505213/bmid_netvor-v14-505213.jpg 5 2556 2556

Robert Hunter série

Pri podivnej autonehode v odľahlom mestečku vo Wyomingu miestny šerif zatkne muža podozrivého zo sadistickej dvojnásobnej vraždy. Nasledujúce vyšetrovanie vedie k odhaleniu sériového vraha, ktorý najmenej dvadsaťpäť rokov unášal, mučil a zohavoval svoje obete po celých Spojených štátoch. Podozrivý muž však tvrdí, že je len figúrkou v spleti lží – dá sa mu veriť? Prípad okamžite preberá FBI, vyšetrovatelia sú však nútení požiadať o pomoc bývalého kriminálneho psychológa a detektíva oddelenia vrážd losangeleskej polície Roberta Huntera. A tak Hunter odkladá plánovanú dovolenku na Havaji a odlieta do Quantica, aby vypočul zatknutého muža, ktorý je ochotný hovoriť iba s ním. Pri výsluchoch vychádzajú na povrch desivé tajomstvá a otvárajú sa staré rany z minulosti, ktoré sa tentoraz týkajú priamo Huntera.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Aktuell

An Evil Mind, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Netvor. Přihlašte se a napište ho.

Kamitka09
včera 4 z 5

Jak už tady spousta lidí psala příběh připomíná Mlčení jehňátek.
Ze začátku to nebylo nic moc, ale zvrat a konec knihy mě příjemně překvapil.

Po přečtení minulého dílu jsem myslela, že Robert odjede na tu Havaj a tam by řešil další případ, alespoň Garcia si užil snad dovolenou, ale popravdě mi jeho postava chyběla

Jenda18
13.12.2024 5 z 5

První, co jsem od autora četl, takže nemůžu srovnávat, ale strhlo mě to hodně. Hlavní záporák je jak Hannibal Lecter na druhou a jeho komplexní hra nedá čtenáři odpočinout. Konec mi přišel trochu uspěchaný, ale na celkovém dojmu to nic nemění.

Ramiel
08.12.2024 3 z 5

Knížka rozhodně jiná než předchozí díly. Na můj vkus až moc zaměřená na pocity postav. Což bylo chvílemi až nudné. To se mi dosud u této série nestalo. Jsem zvědav, jaké další rány osudu si autor pro Huntera připravil. Protože zatím je jeho život jedna velká noční můra.

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022

Žebříček nejprodávanějších eknih v dubnu 2016