Střepy přehled

Střepy
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348733/mid_strepy-BEp-348733.png 5 322 322

Joseph O'Loughlin série

Zvuk, kdy se láme mysl, zvuk, který vzpomínky roztříští na střepy a propojí minulost s přítomností – tehdy vymizí všechna naděje. Slyšela jej i Christine Wheelerová, sebevražedkyně z Cliftonského mostu, než její tělo dopadlo na vodní hladinu? Psycholog Joseph O’Loughlin netuší, že ženinou smrtí nic nekončí, ale teprve začíná. Shodou okolností je vtažen do spletitého případu, který nemůže a ani nechce nechat být. V sázce však tentokrát není jen jeho zdraví, ale celý jeho svět se ocitá v ohrožení. Ještě jeden další krok, a už nebude cesty zpět.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)

Shatter, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Střepy. Přihlašte se a napište ho.

Bazalka6
11.03.2025

Michael Robotham, Střepy, Hodnotenie 5/5. 3.diel série so psychológom Josephom O‘Loughlinom. Ďalší skvelý diel. Vincent Ruiz je tentoraz v pozadí, na dôchodku. Opäť sa dostáva do popredia Joe. A to so svojou rodinou. Nechtiac sa pripletie do samovražednej drámy ženy. Tá stojí na moste a chce skočiť. Joe vidí a počuje, že s niekým telefonuje. A počuje ako ju mužský hlas nabáda „skoč!“. A ona skočí. Tak sa Joe dostáva do divokej hry psychopata, ktorý psychickou manipuláciou pripravuje o život jednu kamarátku za druhou. Zajme aj jeho dcéru a ženu. Bolo to napínavé až do morku kostí.

mataj
18.09.2024 5 z 5

Výborný thriller, kde si psycholog Joseph musí poradit s někým velice nebezpečným. Někým, kdo se dokáže dostat do hlavy svých obětí velmi rafinovaně a koho není možné jednoduše odhalit.

SkaliBar
19.07.2024 5 z 5

Australský autor je pokaždé sázka na jistotu. A tento díl série s psychologem Josephem nebyl výjimkou, dokonce se mi zatím z celé série líbil nejvíc.
Poutavý, napínavý, čtivý. Super.

Kniha Střepy v seznamech

v Mé knihovně230x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)