Rockový risk (2016) | Databáze knih

Rockový risk přehled

Rockový risk
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308482/bmid_rockovy-risk-JJ9-308482.jpg 4 699 699

Stage Dive série

Může pověstný rockový zpěvák a svůdník podlehnout lásce? Coby zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane, cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů. Lena se nehodlá chytit na jeho řečičky a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo. Dokáže Lenu přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Lead, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rockový risk. Přihlašte se a napište ho.

Jenny46
23.11.2024 5 z 5

Asi se budu opakovat, super odpočinková romantika!!!
Skvělá série...

be_pa
13.11.2024 5 z 5

Jen velmi zřídka se vracím k přečteným knížkám znovu, ale tahle série je pro mě taková KPZ. Když nemám co číst, vrátím se k ní. Všechny čtyři příběhy jsou dobře napsané, příjemně se čtou. Vtáhnou do děje a člověk té chemii mezi hlavními hrdiny věří. Jsou vtipné. Lena se svými průpovídkami vede, rozesměje mě hoodně často.
Super odpočinkové počtení.

monika0181
15.10.2024 5 z 5

Užila jsem si to. A přesně proto to čtu.
To vzájenmé špičkování, ten sarkasmus, chemie. Wauu, přesně mi to sedlo do noty.
V prvním díle jsem Jimmiho fakt nemusela, ale když čteme jeho příběh a dostáváme se k souvislostem jeho chování, začneme ho chápat. Nakonec mu i fandíme, aby vše zvládl a dokázal se přenést přes to jaký byl a že každý z nás se může změnit a může mít druhou šanci.
Lena mu opravdu nedala nic za darmo a přesně to bylo třeba.
Tahle dvojka byla super. Jak se museli k lásce prokousat a překonat víc než vlastní problémy.
Nakonec oddanost Jimmiho vůči Leně je úžasná.
Krásný příběh plný bolesti a lásky.

Kniha Rockový risk v seznamech

v Přečtených1 073x
v Mé knihovně357x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)