Osamělý vévoda přehled

Osamělý vévoda
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505397/bmid_osamely-vevoda-ul9-505397.jpg 4 72 72

Lady Myrtle McQuoidová se vždy cítila být svými nejbližšími opomíjena. Letošní vánoční sezona tak nemůže být výjimkou. Když její hlučná rodina opustí své londýnské sídlo a vydá se na venkov, Myrtle si záhy uvědomí, že na ni zapomněli. Důležité je však zůstat v teple, mít co jíst a nějak se rozptýlit, než příbuzní přijdou na svůj omyl a vrátí se pro ni. Ovdovělý vévoda z Aragonu, Val Bancroft, touží po samotě, klidu a tichu. Rozhodně by se rád vyhnul veselé, upovídané lady McQuoidové ze sousedství. V zimních stínech však číhá nebezpečí a dívka potřebuje ochránit. Mohl by pod sněhovou pokrývkou tichých londýnských nocí vzplanout plamínek nové, vřelé lásky?... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Duke Alone , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osamělý vévoda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Dámaskloboukem
31.03.2024 4 z 5

Jednoduchý milostný příběh, který je vystaven na Sám doma a vzdává hold Jane Austenové. V podstatě chudý na děj, o to více propírající nejistotu dvou mladých lidí. Já mám “pocitové čtení ráda, ale tady už to bylo moc i na mě. Líbila se mi bezprostřední a správně užvaněná hlavní hrdinka Myrtle. Knížku jsem přečetla poměrně rychle, asi jsem neustále čekala, až se začne něco pořádného dít.

Satan-démon
21.03.2024 5 z 5

Mám rada tenhle styl knih. Jsou to pro mě jednohubky mezi složitější četbou nebo mezi sériemi. Kniha měla rychlý spád a člověk hned věděl jak to skončí. Musím říct, že jsem si to ale užila a rozodně se ke knize někdy zase vrátím.


Etule
05.03.2024 3 z 5

3,5*
Kdybych knihu četla během Vánoc asi bych to hodnotila o kousek výš. Četlo se to skvěle, ale nějak jsem moc nevěřila tomu, že se vše odehrálo tak rychle. Bylo dost zvláštní, že Val byl roky uzavřený a s nikým nechtěl komunikovat a najednou si ho získalo takové třeštidlo jako Myrtle. Nemyslím to zle, Myrtle byla zábavná, ale možná bych tomu uvěřila o trochu víc, kdyby se do sebe tak šíleně nezamilovali během pár dní.
Ale jako oddechovka na jeden večer, když přijdete unavení z práce, tak mohu doporučit. :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Poslední gambit, Kéž bys tu byl a další knižní novinky (46. týden)

12.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Osamělý vévoda v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených2x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

2018  83%Čest ničemy
2018  74%Darebákova sázka
2023  78%Osamělý vévoda
2023  88%Prichádza dáma