Rodinné album přehled
Danielle Steel
Hollywoodská hvězda Faye přijela za 2. světové války zazpívat vojákům. Jeden z nich, sympatický a bohatý Ward, ji později vyhledá v Los Angeles. Brzký sňatek herečky a milionáře je událostí sezóny. Faye je v roli manželky šťastná, dokud se kvůli Wardově nezodpovědnosti neocitnou všichni na mizině. Faye se vrací do práce, tentokrát jako režisérka, ale domácí problémy přetrvávají. Jedinou oporou v dalších krizích je pro Faye víra v sebe samu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (ČR)Originální název:
Family Album, 1985
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodinné album. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mě příjemně překvapila. Sáhla jsem po ní jako nouzovce, co jsem měla doma, když byly zavřené knihovny a byla super.
V rámci žánru velmi povedená kniha. Hlavní hrdinka Faye, pohnuté osudy jejího muže Warda a jejích pěti dětí. Prostředí natáčení filmů, bohatství a slávy poloviny 20. stol.
Po přečtení si říkám, jestli jako matka mám vůbec nějakou moc nad osudem svých dětí. Ale nejvíce mě oslovil boj Faye za rodinu, za manželství.
Kniha Rodinné album v seznamech
zfilmováno americká literatura
Překonat jakékoliv překážky v rodině je úkol velice nelehký. Jenže musí za vámi stát někdo, kdo vás bezmezně miluje a najít vhodné řešení, aby nikomu neublížilo. Tento román je toho důkazem a je to velice povedeně napsané. Co člověk musí obětovat pro svůj život a život rodiny.