Rodinné tajemství přehled
Santa Montefiore
Sofia Solanasová vyrůstá s mnoha sourozenci na ranči v argentinské pampě, v prostředí dávných tradic a tajemných domorodých gaučů. Hrdou dívku všichni milují a obdivují, jen její irská matka Anna lpí spíše na synech. Sofia odmala zbožňuje bratrance Santiaga, a když jí je sedmnáct a Santiago se vrátí ze studií, oba se do sebe vášnivě zamilují. Sofiino těhotenství jako následek lásky je však pro rodinu společensky nepřijatelné, jde přece o příbuzné! A tak náhlý problém a konflikt Sofii brzy vzdálí jak od rodiny, tak od milovaného Santiaga. Přestože se nevzdává naděje na opětovné setkání, Sofie je odhodlána začít nový život, daleko od exotického domova. Všechny svazky s minulostí však nejsou a ani nemohou být navždy zpřetrhány...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , Ikar (ČR)Originální název:
Meet me under the ombu tree, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rodinné tajemství. Přihlašte se a napište ho.
Knížka byla překrásná.Je tady krásně popsaná krajina(pampa),emoce,láska a lidské povahy všech postáv.Ale nejvíc se mi zamlouvala postava Sofie,i když někdy byla dost rozmazlená,ale postupem času si to uvědomila a poznala pravdu.Je to krásný příběh,proto jsem tuto knížku přečetla už druhýkrát.
Kniha bola naozaj nádherne napísaná. Postava Sofie aj s jej chybami bola veľmi sympatická. Jedinečné prostredie, pestré a zaujímavé postavy, príbeh tak trocha tragickej lásky. Vrelo odporúčam.
Kniha Rodinné tajemství v seznamech
Pekný príbeh plný lásky, rodinných tajomstiev, zasadený do Argentíny za vlády Juana Peróna. Doporučujem.