Domek v Irsku přehled

Domek v Irsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484487/bmid_domek-v-irsku-P7J-484487.jpg 4 1653 1653

Romantické útěky série

Hannah Cambellová se rozhodla pro velkou životní změnu a vyměnila kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru za studium na vyhlášené kulinářské škole v Irsku. První den si v Dublinu užívá všechno, co nové město nabízí – speciality, skvělé drinky a také společnost charismatického Conora, se kterým se náhodou seznámí. Když se další den přesune na malebný venkov, kde se škola nachází, zjistí, že „to, co se stane v Dublinu, nezůstane jen v Dublinu“… Kulinářská škola ukrytá mezi krásně zelenými kopci naučí Hannah mnohem víc než kuchařské základy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The Cosy Cottage in Ireland, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domek v Irsku. Přihlašte se a napište ho.

LuciaSangster
19.01.2025 5 z 5

Tohle byla moje úplně první Caplin. Dlouho jsem se kolem jejích knih točila a přemýšlela nad tím, jestli do toho jít. Nakonec po nějaké době jsem se do ní pustila. Mile mě to překvapilo.

Je to opravdu oddechovka s romantikou, která vás dostane do jiné země. Hodně mi to připomnělo show Masteršéf. Je možný, že se tím inspirovala.

Příběh o sexy kuchaři, ze kterého jsou všichni pav i hlavní hrdinka. Obou jsem fandila, protože ta chemie mezi nimi šla cítit.

Hlavně se mi líbilo, že se to odehrávalo v Irsku. Autorka krásně popsala okolí i atmosféru. Téhle knížce vážně nemám, co vyčíst, protože mě opravdu bavila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Jsou tu propracované dialogy. Hlavně tu nejsou ty přebytečné sladké řečičky.

Upřímně bych se taky přihlásila do kulinářského kurzu. Až tak skvěle vše vystihla, že by mě i nalákala.

PS: Je i audiokniha, která je krásně namluvená, kdyby někdo neměl čas číst.

martinkaLLL
12.01.2025 5 z 5

Výborná oddechovka. Krásný, nenáročný relax. Miluju Irsko.

Merynkaw
09.01.2025 4.5 z 5

Velmi milé odpočinkové čtení s dobrým koncem.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Jsi jako kvalitní nůž – prosekáš se skrz blbosti až k jádru věci.“

Kniha Domek v Irsku v seznamech

v Přečtených2 343x