Potkáme se v Praze přehled

Potkáme se v Praze
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524430/bmid_potkame-se-v-praze-652ce68226e38.jpg 4 375 375

Letět z Londýna přes půl Evropy na první rande se může zdát jako šílený nápad, ale Alice se rozhodla to risknout. Vždyť co může být romantičtějšího než procházka po Pražském hradě s hrnkem svařeného vína v ruce? Zvlášť neprodejné - Kupte si jakýkoliv titul od Julie Caplinové a dostanete ZDARMA povídku Potkáme se v Praze.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potkáme se v Praze. Přihlašte se a napište ho.

Boboking
07.01.2025 3.5 z 5

Tak jsem zkusil Caplin :-) a čtivá a dobře napsaná moderní romantická povídka, ve které mě zaujala drobnost, jak si nakladatel skrze jednu "kmenovou" autorku dělá dobrou reklamu na dalšího "kmenového" autora Bryndzu :-) Přečteno v rámci ČV 2025

Vivetkav
31.12.2024 3 z 5

Rychlá povídka, ale i když kamarád zklamal, tak spolucestující zachrání situaci a krásně uvede Prahu i česká jídla

katarina1868
30.12.2024 2 z 5

Rychla krátka kniha. Odychovka ale za mna to mohla autorka trochu viac rozvinúť. Nápad dobrý ale konec prišiel rýchlo.

Kniha Potkáme se v Praze v seznamech

v Mé knihovně276x