Potkáme se v Praze přehled

Potkáme se v Praze
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524430/bmid_potkame-se-v-praze-652ce68226e38.jpg 4 290 290

Letět z Londýna přes půl Evropy na první rande se může zdát jako šílený nápad, ale Alice se rozhodla to risknout. Vždyť co může být romantičtějšího než procházka po Pražském hradě s hrnkem svařeného vína v ruce? Zvlášť neprodejné - Kupte si jakýkoliv titul od Julie Caplinové a dostanete ZDARMA povídku Potkáme se v Praze.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potkáme se v Praze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (73)

Niu
02.05.2024 2 z 5

Poté, co byla před rokem a něco vypuštěna do světa informace, že Julie Caplinová napíše knihu o Praze, jsem si říkala - ty jo, to je fajn, že zasadí jeden z příběhů do naší země. Jakmile se ke mně dostala, tak jsem se trochu zasekla. 32 stran!!!!! ??? To zas asi tak velká inspirace nebyla. No, odkládala jsem to dlouho. Přečetla za pár minut. Vždyť to mělo tak skvělý potenciál, tak proč toho nebylo využito?! Obecně mám s knížkami v sérii Romantické útěky osobní problém. Sem tam se mi něco líbí, ale většinou je to takové pohádkové čtení. Zatímco ty obálky mě dostávají, většina z nich je nádherná. Tohle mohlo být tak skvělé čtení vystavěné na budování online vztahu a zároveň o uvědomění si, že to online zas není tak super. Celkem nevím, jak hodnotit. Nechci dát odpad, ale ten potenciál vniveč....

ivca79
30.04.2024 3 z 5

Tenoučká knížečka stejně jako Nejkrásnější dárek, jen mi tady chybělo to propojení s ostatními knihami (nebo mi uniklo?)


4xbabča
23.04.2024 5 z 5

Milý, ale krátký příběh z vánoční Prahy s její krásnou atmosférou a kde nechybí ani romantika.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Potkáme se v Praze v seznamech

v Přečtených390x
ve Čtenářské výzvě60x
v Doporučených5x
v Knihotéce224x
v Chystám se číst152x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech6x