Útěk na venkov přehled

Útěk na venkov
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516243/bmid_utek-na-venkov-N0q-516243.jpeg 4 831 831

Ilustrátorka Ellla odjede z milovaného Londýna na venkov hlídat dům své kmotry Magdy poté, co jí přítel oznámil, že si potřebuje dát pauzu. Chce si tam utřídit myšlenky a přijít na to, co od života doopravdy chce. Magda ale zapomněla zmínit jednu maličkost – že na ni v domě bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat. Jak si Ella poradí se čtyřnohou spolubydlící, s mrzutým veterinářem Devonem a starousedlíky, kterým soukromí moc neříká? Přehodnotí svůj život a dá šanci lásce, i když si slíbila, že se bude mužům vyhýbat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

A Girl's Best Friend, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Útěk na venkov. Přihlašte se a napište ho.

Magdyla.8
30.12.2024 4 z 5

Tak tento příběh se mi strefil do noty. Moc mě bavila hlavní hrdinka a její osobnostní posun v životě, v kariéře a i v lásce. Oba hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a cítila jsem chemii mezi nimi. Také vedlejší postavy nebyly nijak ploché. Škoda, ze se na konci neobjevila záhadná postava kmotry - byla bych na ni docela zvědavá.

Vivetkav
24.10.2024 3 z 5

Tak po Skotsku a Paříži jsem si zase spravila chuť a názor.. tahle se povedla..moc pěkné napsané..tady jsem se nenudila.. doporučuji

Terezaazeret
24.10.2024 1 z 5

Generičnost v případě této autorky dosáhla svého vrcholu.

Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)

04.02.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

13.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Útěk na venkov v seznamech

v Přečtených1 102x