Palác klamstiev přehled
Erin Watt
Ella Harperová v živote prekonala množstvo problémov. Je tvrdá, odolná a ochotná podstúpiť čokoľvek, len aby ochránila svojich milovaných. Lenže tajomstvo, ktoré visí nad jej zmŕtvychvstalým otcom a priateľom, možno neunesie. Reeda Royala doteraz nezastavila žiadna prekážka, rodičia ho vysekali z každého maléru. Napriek arogantnému správaniu či bitkám bol miláčikom dievčat. Budil rešpekt. Teraz sa mu celý svet obrátil chrbtom a jeho vyhliadky do budúcnosti sú zúfalé. Hrozí mu väzenie a všetci sú presvedčení, že zaslúžene. Všetky dôkazy svedčia proti nemu. Ella milovanému Reedovi verí, no aj ju nahlodávajú pochybnosti. Naozaj neexistuje jediná stopa, ktorá by viedla k inej osobe ako k jej priateľovi? Ani Royalovci nie sú nedotknuteľní.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Yoli (SK)Originální název:
Twisted Palace, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Palác klamstiev. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER) Jedna nelogická věc za druhou. Chování jejiho otce je skutecne na hlavu. Cely ten koncept skoly pro snoby je uplne na hlavu. Mlaticky, sukaciy, sikana, teror a vedeni dela ze nic nevidi. Ovsem o pak kapitol pozdeji resi nejakou libacku. V jednu chvily je Royal family na piedestalu a o 2 kapitoly zase ne. Ellin otec naprosty mesugen. Nezajima se o ni, jen ji porad neco zakazuje, je to pokrytec “mrk mrk Nechce aby bydlela v baraku s chlapec co zabil zenskou ale dotahne ji do bytu, kde ma podezreni, ze se ho jeho zena pokusila zabit. Charakterove vlastnosti postav se dost meni. Na zacatku serie je Ella velka drsnacka, ktera dela striptyz a neboji se mluvit sproste, kurba je pro ni normalni slovo. Postupem casu se z ni stava sexuchtiva puritanka, ktera se stydi rict slovo pero. Nekolikrat se pred Ellou jisti lide priznali k podezrelym cinum. Permanentne ma u sebe telefon, to j dyne, uz by jsi davno mela dukazy a ja mela klid. Je to ctivy, napinavy, sexy, zaslama jsem, ctu dal, bavi me to.
Žebříček nejprodávanějších e-knih (říjen)
04.11.2017
Žebříček nejprodávanějších eknih (září)
19.10.2017
Kniha Palác klamstiev v seznamech
v Přečtených | 2 284x |
v Mé knihovně | 622x |
přátelství, kamarádství láska pro ženy rodina bohatství lhaní, lži problémové rodiny bratři pro dospívající mládež (young adult) romanceAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2018 | ![]() |
Čtivé a hlavně jsem byla zvědavá jak to dopadne. Ella se bohužel k mé nelibosti dost změnila. Je sice v určitých chvílích stále kurážná a přímá, ale vůbec se mi k ní nehodí, že se červená při sprosťárnách apod. Mám všechy díly a jelikož jsem chytila nějaký moribundus, tak ležím a dopřávám si čtecí maraton.