Papierová princezná přehled

Papierová princezná
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368812/bmid_papierova-princezna-shL-368812.jpg 4 2149 2149

Royalovci série

1. díl >

S Ellou Harperovou sa život nemaznal. Sťahovala sa z miesta na miesto, zápasila s finančnými ťažkosťami, no verila, že jedného dňa sa z bahna dostane. Po matkinej smrti však ostala sama. Zarábala si pochybným spôsobom, nevhodným pre mladé dievča, vždy však s jediným cieľom: zmaturovať a dostať sa na vysokú školu. Zrazu jej cesty pretne Callum Royal, nechutne bohatý otec piatich synov a jej nový poručník. Sľúbi Elle štedrú odmenu za každý mesiac, ktorý v sídle Royalovcov do skončenia štúdia vydrží. Neplnoletá Ella vlastne nemá na výber, no je tu jeden veľký háčik. Callumovi synovia ju z duše nenávidia. Najmä ten najstarší, no nepochybne najočarujúcejší Reed Royal je rozhodnutý poslať vypočítavú zlatokopku tam, odkiaľ prišla. Bohatstvo, luxus, intrigy. Nič z toho Ella doteraz nezažila, no ak má vydržať v zlatej klietke, musí stanoviť vlastné pravidlá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (SK)

Paper Princess, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Papierová princezná. Přihlašte se a napište ho.

havrmoni
předevčírem 4 z 5

Je to čtivé a Ella mě do polovičky knihy hodně bavila. Pak už z ní byla ,,jen" zamilovaná sedmnáctiletá holka. Někdy jsem vrtěla hlavou nad nejasností typu- víkend uběhl rychle a Callum se v sobotu odpoledne vracel domů. Jako u mě je víkend do neděle a překlep to nebyl, páč v neděli někam šli :)) Asi bych brala, kdyby byli o něco starší, ale co už. Na to, že to tak pěkně odsípá a čte, to vliv nemá.

Vjeerus
10.02.2025 3 z 5

Kniha, která mě paradoxně víc bavila na začátku, než na konci. Byla jsem fakt nadšená, že je hlavní hrdinka schopná, chytrá a v rámci své životní situace i rozumná. To, že by bylo možné, aby ji z její bídy vytrhnul princ z pohádky brala s řádnou dávkou skepse a obezřetnosti.
Postoj bratrů jsem také chápala, vzhledem k tomu, co jejich otec předváděl se dal vlastně čekat. A upřímně, jejich chování vůči hlavní hrdince mělo být zachováno. Minimálně mnohem dýl.
Můj hlavní problém je, že se celý příběh odehraje za míň než měsíc a to je od nenávisti, přes lhostejnost až k lásce až za hrob trošku rychlé ne? Navíc když hlavní hrdinka se svým love interestem tráví minimum času a v tom zbytku na sebe jen čučej, mlčej a nebo vrčej. Jediná pochopitelná věc jejich přitažlivosti je fakt, že je chlapec neskutečně sexy. A to mi fakt nestačilo.
I přes tyhle nedostatky jsem ale knihu docela slupla, je napsána neskutečně čtivě a být tam víc interakcí s hlavními hrdiny (a nebo by láska života byl jiný bratr, s ním totiž to budování vztahu bylo fakt perfektní), hodnotila bych mnohem líp.
Úplný závěr mě tedy hodně překvapil, o knize jsem si moc nezjišťovala a měla jsem za to, že se jedná o standalone, takže si moje překvapení dovedete představit. Ale tím si mě hlavní hrdinka zase získala trošku zpět, protože si vzala zpět svou hrdost a všechno, co mě na ní bavilo na začátku a co začala ztrácet postupným zaláskováním.
Možná dám dalšímu dílu někdy šanci, zajímá mě, jak z toho Ella vlastně vykličkuje a jak moc jí ovlivní její původ.

WaspSalander
07.02.2025 4 z 5

Na tuto knížku jsem narazila v recenzích na Stříbrnou labuť, kde někdo zmiňoval podobnost. Tohle se mi líbilo O MOC VÍC než Stříbrná labuť.

Konec vás šokuje a navnadí k okamžitému šáhnutí po dalším dílu.

Žebříček nejprodávanějších eknih (květen)

07.06.2017

Hezké věci nedokazují hezkou povahu jejich majitele.

Kniha Papierová princezná v seznamech

v Přečtených3 055x