Rozsypané kráľovstvo přehled

Rozsypané kráľovstvo
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436379/bmid_rozsypane-kralovstvo-1LI-436379.jpg 4 819 819

Royalové / Royalovci série

< 5. díl

Od chvíle, ako Hartley Wrightová stretla Eastona Royala, sa jej život celkom zmenil. Mnohým leží v žalúdku a dávajú jej to pocítiť. Pri vážnej nehode stratí pamäť, čo neprajníci s radosťou využijú. Podsúvajú Hartley klamstvá a ona nemá šancu rozpoznať to. Nikomu nemôže veriť, ani tomu modrookému bohatému chalanovi, ktorý jej sľubuje, že všetko bude dobré. Pamäť jej neslúži, zato inštinkt našepkáva, aby dala od Eastona ruky preč. Už len jeho priezvisko vyvoláva v ľuďoch vášne. Easton chce, aby si spomenula. Hartley si myslí, že bude lepšie nadobro zabudnúť. Tragédia. Zrada. Dôvera. Hartley sa musí postaviť zoči-voči realite, že pred Royalovcami sa nedá ujsť. Buď podľa ich pravidiel žijete, alebo zomriete.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

Cracked Kingdom, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozsypané kráľovstvo. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (160)

knizninadsenec
20.09.2024 4 z 5

Tento díl byl (za mě) trochu slabší, než ty předešlé. Měla jsem trochu problém se pořádně začíst. Od poloviny už jsem hltala jednu stranu za druhou.

Říkala jsem si, jak se to asi uzavře. Bylo to dramatické, smutné, nadějné, plné lásky, očekávání, ošklivého chování spolužáků, pátrání a nečekaných událostí. Bylo super se dozvědět, jak je to dál s Hart a Eastem nebo celkově Royalovic rodinou a Elly otcem. Průběžně se to hodně zamotávalo a pak až drasticky - hrozně - vyřešilo.

Mnoho špatného, dobrého a spoustu emocí.
Poslední kapitola mě dokázala rozbrečet i pobavit, byla super.

Příběh se mi líbil, ale předešlé byly o kousíček lepší.

MonaLisa42
02.07.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem přečetla jedním dechem. Příběh byl velmi čtivý a toužila jsem vědět, jak bude pokračovat.
Royallovce prostě zbožňuju. Stále mě udivuje, čeho všeho jsou děcka z Astor Parku schopná. Epilog knihy je pohádkou s nádherným koncem. Moc děkuji!!!


Books_by_Dee
12.06.2024 4 z 5

Na pokračování série jsem se neskutečně těšila, protože první 3 díly série mě naprosto dostaly. Kniha je rozdělená do dvou částí – na začátku nás čeká novelka Poskvrněná koruna, která vypráví love story nejstaršího bratrů Royalů – Gideona a jeho lásky ze střední Savanny – čeká nás druhá šance a od nenávisti k lásce trope. Druhá část už je Padlý dědic, který vypráví love story Eastona a Hartley.
Přiznávám, že novelka byla taková průměrná a hodnotím jí 3 s odřenýma ušima. Gideona a Savannu jsem si oblíbila, to, jak se jí Gideon snažil znovu namotat a ukázat ji, že opravdu miluje, ale lituje svých činů. Ale celé mě to přišlo taková nedotažené, chyběli mě nějaké detaily, ale zase je to novelka, takže přimhouřím oko.

Padlý dědic a Prohnilé království (4. a 5. díl) to už zase bylo drámo, na které jsem byla zvyklá v prvních 3 dílech. Easton je teda snad ještě „horší“ bad boy než jeho bratr Reed – více arogantnějšího sobečka jsem snad v knize nezažila, ale…postupně jsem si i k němu našla cestu a fandila mu a chtěla jsem, aby o Hartley bojoval. Hart jsem si oblíbila. S tou se život zrovna nemazlil, její rodina je jedna velká tragédie, ale právě proto si nechce s Eastonem přidělávat starosti, ale…

Na závěr prvního dílu čeká na čtenáře klasický cliffhanger, takže doporučuji mít při ruce i závěrečný díl série, protože konec čtvrtého dílu vás nenechá spát.

No a pátý díl už je vlastně jen skvělé zakončení série, kterou Vám rozhodně doporučuju k přečtení. Je plný akce a drama. Prostě nejde se čtením přestat, protože co kapitola, to jedno velké WAU.

Pokud milujete zamilované příběhy, které se odehrávají na střední škole, klasické od nepřátelství k lásce, kdy kluk tu holku prostě ne a ne nechat a peníze pro ně nehrají žádnou roli, tak série Royalové je něco pro vás

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020


10 nejprodávanějších eknih (září)

03.10.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozsypané kráľovstvo v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 249x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených70x
v Knihotéce515x
v Chystám se číst299x
v Chci si koupit78x
v dalších seznamech4x