Rozesmátá zahrada přehled
Zuzana Pospíšilová
Tak jako si na zahradě můžete postupně přivonět k nejrůznějším květinám, můžete si v téhle knížce stránku po stránce přečíst spoustu veselých básniček o květinách, stromech, keřích a houbách. Listovat touto bohatě ilustrovanou knihou je jako rozeběhnout se po pestré zahradě.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozesmátá zahrada. Přihlašte se a napište ho.
Vůbec mě nezaujala vizuálně, chtěla jsem ji v knihovně nechat. Ale pak jsem si řekla, že to zkusím a byla jsem mile překvapena. U první jsem si říkala "Co to jako je?", ale pak dobré. Veselé, vtipné a neotřelé básničky. Až teda na ty ilustrace, achjo.
Kniha Rozesmátá zahrada v seznamech
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Další veršovaný úlovek, určený především předškolákům, přinesený včera z knihovny na Smíchově. // Rým básniček je bez výjimky sdružený, ilustrace hodně barevné, místy nezapomenutelné (např. v hrnci se koupající brokolice nebo žíznivý lopuch). Líbí se mi. :-) // Tím spíš, že se s ním vypravíte nejen na zahradu, jak avizuje název a anotace shora, ale i na louku, do lesa a mezi stromy.
...že poznáte, jak živá atmosféra všude panuje, že fantazii se při tvorbě meze nekladou, že čeština je bohatý jazyk, v němž se pod jedním slovem skrývá několik významů.
Dávám čtyři hvězdičky.