Rychlé šípy 1. přehled

Rychlé šípy 1.
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547149/bmid_rychle-sipy-1.jpg 5 100 100

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rychlé šípy 1.. Přihlašte se a napište ho.

Mandlevest
18.02.2024 5 z 5

Těchto 16 sešitů z let 1968-1971, které můj táta opatroval jako "oko v hlavě" a na kterých jsem vyrostla, to je veliká nostalgie. A já si nedávno, bohužel:-(, přivezla moje v dětství milované hrdiny z Ostravy do Prahy, abych je také opatrovala jako "oko v hlavě". Tohle je velká nostalgie, já na foglarovkách vyrostla a vždy těm chlapeckým hrdinům to jejich kamarádství, ideály a zažitá dobrodružství trochu záviděla. Možná to je naivní a dneska se to jeví jako lehce úsměvné, ale hodnoty, které Foglar skrze své skvěle vymyšlené hrdiny , z nichž každý z nich byl trošku jiný, ukazoval svým čtenářům, by měly platit pořád. Čest, spravedlnost, ochota pomoci slabším a zranitelným,morálka, kamarádství, no, některá slova už zní skoro pateticky, ale přitom je zrovna v dnešní době tolik potřeba si je připomínat. Děkuji sgjoli za komentáře o Foglarových knihách, které mě inspirovaly k tomu mému:-). Poklad v mé knihovně, který si hýčkám a vždy se k němu budu ráda vracet.

Calinda
21.04.2023 5 z 5

Rychlé šípy byly moje dětství...

Petra-Nela
26.01.2022 5 z 5

Tenhle komiks jsem hodne cetla cele svoje detstvi, patril memu stryci. Ted jsem ho po letech precetla znovu v ramci Ctenarske vyzvu a zjistila jsem ze to znam cele na zpamet.

Kniha Rychlé šípy 1. v seznamech