Rytíř, který nechtěl bojovat přehled
Helen Docherty , Thomas Docherty
Leo dělá svým rodičům starosti. Místo aby se účastnil soubojů s ostatními rytíři, pořád by si jenom četl. Jednoho dne mu proto darují novou výzbroj a pošlou jej zkrotit zlého draka, co tyranizuje daleké město. Utká se s ním však Leo v boji, nebo najde jiný způsob? To se dozvíte na stránkách této překrásně ilustrované knížky.
Literatura světová Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: 2019 , DrobekOriginální název:
The Knight Who Wouldn't Fight, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytíř, který nechtěl bojovat. Přihlašte se a napište ho.
Pohádka s krásným příběhem a ilustracemi. Verše jsou povedené, osobně nemám s jejich rytmem problém. Koupi této knihy jsem trochu uspěchala, dvouleté dítě ješte neudrží pozornost po celou dobu čtení příběhu. Ilustrace ho v každém případě zaujaly už teď.
Kniha Rytíř, který nechtěl bojovat v seznamech
Krasne ilustrace a krásný, milý příběh, zakomponovany do veršů. Za mě určitě patří mezi nejhezčí knihy pro děti, které se ke mě dostaly. Myšlenka, ze není potřeba násilí, ale ze po dobrém a pomoci vhodne zvoleného pribehu se dá dosáhnout ještě více, se mi moc líbila. Určitě doporucuji všem, kteří chtějí dětem přiblížit kouzlo knih. :)