S duší lvice přehled

S duší lvice
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503646/bmid_s-dusi-lvice-WMe-503646.jpg 4 138 138

Třiadvacetiletá Lenka má už od dětství dva tajné sny – stát se malířkou a zjistit, kdo je její skutečný otec. Mlhavá vzpomínka na setkání s ním a záhadný medailon, který nosí na krku, jsou však to jediné, čeho se při svém pátrání může chytit. Na popud kamarádky Annie a jejího partnera opouští rodnou vesnici, přijímá místo hotelové recepční v Praze a objevuje novou stopu, která by ji k otci mohla dovést. Do cesty jí vstupuje celá řada překážek a nečekaných seznámení, ale taky jedna velká, i když komplikovaná láska. Je pro ni muž s dosud nevyřešenou minulostí vážně ten pravý? Vyznat se ve vlastních citech a najít způsob, jak být šťastná, není vůbec snadné.   ... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S duší lvice. Přihlašte se a napište ho.

Simi87
11.11.2024 5 z 5

Parádní čtení. Takové ze života.

BarboraSmet
07.10.2024 5 z 5

Příběh Lenky mě moc bavil. Knížku jsem četla před delší dobou, ale až teď jsem objevila kouzlo databáze knih. Těším se na další knížky od autorky, již mám všechny přečtené.

knihomolka.adel
30.08.2024 5 z 5

Krásná romantická knížka s příjemnou atmosférou Prahy, vůní malířských barev a příběhem o hledání sebe sama, své rodiny, lásky. Jednu hvězdu jsem nejdřív chtěla ubrat za ten konec, ale vlastně jsem tu Lenku nakonec chápala :-)

Kniha S duší lvice v seznamech