Š jako Šarlota přehled
Lenka Lanczová
Šarlotě Šimonové, studentce druhého ročníku jedné soukromé střední školy, připadá její dosavadní život nudný a prázdný, bez vzrušení a lásky. Vše se změní začátkem října, kdy se Šarlota přihlásí do tanečního kurzu. Události dostávají spád především díky tomu, že do tanečních chodí krom pro Šarlotu nezajímavých stejně starých puberťáků také několik frajerů nad dvacet. Například Alan s červeným bourákem... Příběh tom, co musí Šarlota prožít, aby poznala, co je pravá láska a co jen erotické poblouznění, a o spoustě dalších věcí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Š jako Šarlota. Přihlašte se a napište ho.
Lanczová, kdo je víc, pokud je vám méně než 15? :-D Holčičí počteníčko, v té době nemělo konkurenci.
Kniha se mi celkem líbila, ale hlavní hrdinka byla místy na zabití. Ale měla i světlé chvilky a nakonec si uvědomila, co je v životě důležité.
Kniha Š jako Šarlota v seznamech
v Přečtených | 1 065x |
2019 | Těžká noc |
2014 | Život na ostro |
2013 | Dvakrát dospělá |
1997 | Znamení Blíženců |
2009 | Pošeptej po větru |
Když přijde bouře, už si nevšimáme vlastních ran, sečteme ztráty - celý bílí od soli.
Jedinou skoupou slzu uroní náš oceán, omyje nás - a rázem všechno přebolí.
Vrchol je náš a naše skoby vedou do nebes.
Jen na okamžik přestaneme - neboť ještě dnes k vrcholům novým chceme plachty napínat.
Další čtivý příběh pro náctileté. Asi mě překvapuje, kolik si v tomhle věku teenageři dovolí občas.