S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje přehled

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531510/bmid_s-kouzelnickou-hulkou-magicke-dospi-65c206077bdd6.png 5 1749 1749

Audiokniha S kouzelnickou hůlkou, autor Tom Felton, překlad Daniela Reischlová. Čtou Radek Škvor a Anežka Pohorská, režie Martin Janoch. MAGICKÉ DOSPÍVÁNÍ FILMOVÉHO ČARODĚJE Audiokniha exkluzivně obsahuje jednu dodatečnou kapitolu, kterou Tom Felton napsal až po vydání knihy. Předmluva filmové Hermiony Emmy Watson i samotný text Toma Feltona je autenticky namluven jejich českými dabéry. Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se ústy svého českého dabéra po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Varování! Tato audiokniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Umění
Vydáno: audiokniha , Práh

Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, 2022

Interpreti: Radek Škvor , Anežka Pohorská

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje. Přihlašte se a napište ho.

helusa2
18.03.2025 audiokniha 5 z 5

Nevím jak Vy, ale já Draca ráda neměla. Zvlášť v prvních dílech jsem toho ulízaného fracka nesnášela. Až v Princi dvojí krve jsem poznala, že to rozhodně není černobílá postava. Audioknížka s hlasem českého Draca byla zajímavou nabídkou, já právě doposlouchala Deníky Alana Rickmana a já neodolala.. Snape natáčení Harryho vcelku sepsul, tak jsem čekala, co přijde teď.. a dočkala jsem se :-) Tolik upřímnosti, pokory, myšlenek, lásky.. To jsem od Toma Feltona fakt nečekala. Dojal mne mnohokrát. Bylo to velmi intenzivní. Jsem za knížku moc ráda!

Monnyska
14.03.2025 4 z 5

Moc hezky se kniha četla. Vůbec jsem netušila s čím se Tom Felton potýkal, ale jsem ráda, že se našel. Že si dokáže jako málokterý člověk připustit, že problémy se mají řešit. Některé historky z natáčení jsou opravdu vtipné. Když Draco a Smrtijed šlápli na Snapeův posraný plášť, myslela jsem, že se potrhám smíchy :D

Alexxxka
10.03.2025 5 z 5

Nemám co vytknout. Četlo se jedním dechem a doporučuji

Čtenářská výzva 2023 v číslech

02.01.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje v seznamech

v Přečtených2 297x
ve Čtenářské výzvě1 039x
v Mé knihovně713x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)