S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje přehled

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531510/bmid_s-kouzelnickou-hulkou-magicke-dospi-65c206077bdd6.png 5 1715 1715

Audiokniha S kouzelnickou hůlkou, autor Tom Felton, překlad Daniela Reischlová. Čtou Radek Škvor a Anežka Pohorská, režie Martin Janoch. MAGICKÉ DOSPÍVÁNÍ FILMOVÉHO ČARODĚJE Audiokniha exkluzivně obsahuje jednu dodatečnou kapitolu, kterou Tom Felton napsal až po vydání knihy. Předmluva filmové Hermiony Emmy Watson i samotný text Toma Feltona je autenticky namluven jejich českými dabéry. Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se ústy svého českého dabéra po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Varování! Tato audiokniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: audiokniha , Práh

Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, 2022

Interpreti: Radek Škvor , Anežka Pohorská

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje. Přihlašte se a napište ho.

Melaanie
předevčírem 5 z 5

Knížka se mi líbila, bylo fajn nahlédnout do toho, jak se natáčel HP ale ještě zajímavější bylo, přečíst si o pocitech a životě kluka, čím si prošel a jak se cítím během natáčení a hlavně po něm..knihu doporučuji, je zajímavá a čtivá

ppheat
25.01.2025 5 z 5

Naprosto fantastický životopis, čtivý, zajímavý, kniha vás nepustí, dokud neobrátíte poslední stránku.

TinaBookBlog
22.01.2025 5 z 5

Tom Felton je proslulý hlavně díky roli Draca v sérii Harryho Pottera. Ve své knize se tak zabývá převážně dlouholetým natáčením, ale i svými pocity.

Musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena, jak čtivá je tato biografie. Autor je dle všeho skvělým vypravěčem a tak jsem měla pocit, že mi vše vypráví někde u kafe.
Herec se zabývá zákulisím natáčení HP (které je opravdu zajímavé), svými dalšími rolemi, ale hlavně svými vnitřními pocity. Ať už v době natáčení HP či po ní. Jedná se o zpověď, u které se místy zasmějete a místy vás to bude prostě a jednoduše mrzet.

Osobně jsem se o tohoto herce nikdy příliš nezajímala. I přesto jsem si čtení knihy velmi užila. Za sebe mohou rozhodně doporučit!

Čtenářská výzva 2023 v číslech

02.01.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje v seznamech

v Přečtených2 259x