S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje přehled

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531510/bmid_s-kouzelnickou-hulkou-magicke-dospi-65c206077bdd6.png 5 1740 1740

Audiokniha S kouzelnickou hůlkou, autor Tom Felton, překlad Daniela Reischlová. Čtou Radek Škvor a Anežka Pohorská, režie Martin Janoch. MAGICKÉ DOSPÍVÁNÍ FILMOVÉHO ČARODĚJE Audiokniha exkluzivně obsahuje jednu dodatečnou kapitolu, kterou Tom Felton napsal až po vydání knihy. Předmluva filmové Hermiony Emmy Watson i samotný text Toma Feltona je autenticky namluven jejich českými dabéry. Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se ústy svého českého dabéra po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Varování! Tato audiokniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: audiokniha , Práh

Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, 2022

Interpreti: Radek Škvor , Anežka Pohorská

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje. Přihlašte se a napište ho.

Alexxxka
včera 5 z 5

Nemám co vytknout. Četlo se jedním dechem a doporučuji

Tamisha
27.02.2025 5 z 5

Miluji Harryho Pottera a celý jeho kouzelnický svět. Tato kniha je "must to have" pro každého fanouška, protože je to něco neuvěřitelného. Je to už nějakou dobu, co jsem audioknihu poslouchala a stále jsem plná emocí . Namluvil ji Radek Škvor, který dabuje Toma ve filmech HP a to byl zážitek ještě silnější. Kniha je s předmluvou Emmy Watson, která má k Tomovi velmi blízko.

Celá kniha je zpověď Toma Feltna o jeho začátcích u filmu (role ve filmu Anna a Král například), jaké bylo natáčet HP a jaké to bylo po skončení natáčení. Tom zde také vylíčil svůj boj alkoholem, který naštěstí vyhrál

Při vyprávění o natáčení HP nemyslel jen na sebe, ale i na ostatní herce a herečky, které s ním tuto etapu života sdíleli. Vyprávěl jak to měli Daniel, Emma a Rupert těžké oproti ostatním. Jak je Alan Ricknam vedl a učil. Jak dokázal být Ralph Fiennes děsivý, aby byly scény co nejlepší.

Celá kniha je plná emocí. Budete se smát, budete plakat....budete doufat, že vyprávění nikdy neskončí.

Thank you Tom for this book I love it so much

marci137
12.02.2025 5 z 5

Tohle byla nejlepší biografická knížka ever. Neuvěřitelně napsáno. Vtipné momentky z natáčení, útržky z osobního života, strasti a problémy se kterými měl co do činění. Jako úžasné. Jedním slovem úžasné. Knihu si velmi ráda ponechám v knihovně a vím, že jsem si ji nepřečetla naposled.

Čtenářská výzva 2023 v číslech

02.01.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje v seznamech

v Přečtených2 289x