S láskou z Paříže přehled
Jules Wake (p)
Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila plány, a tak Sieně dělá společnost věčně nespokojený Jason. Společné bydlení je pro oba velkou komplikací, ale postupem času si jeden na druhého zvykají. Jejich původně pracovní víkend v Paříži se promění ve chvíle plné touhy. Od Sieny se ovšem očekává, že se vrátí do Francie. Vánoce jsou však časem splněných přání, ne povinností. A její sen může splnit jedině Jason. Ten se však do vztahu se ženou, která nemá vyřešenou minulost, nehrne. Je nejvyšší čas ujasnit si priority a začít doopravdy žít.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
From Paris With Love This Christmas, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Paříže. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (1)
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha S láskou z Paříže v seznamech
v Mé knihovně | 257x |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
S láskou z Paříže je příjemné romantické čtení, které se odehrává převážně v Londýně.
Hlavní protagonisté příběhu jsou Jason a Siena, oba dva svede dohromady chemie, nebo snad osud? Těžko říct, ale tato kniha obsahuje vše co má romantické čtení mít, romantiku, naději, lásku i humor.
Život není romantika ani pohádka pro dospělé, ale občas může být příjemné si o tom hezkém přečíst.
Děkuji mé kamarádce z práce, že mi dala tuto knížku před Vánoci k Vánocům.
Byla to výzva, můj dárek je tady, komentář na Štědrý den na DK, i když to nevypadalo, nakonec to vyšlo.
Vypadá to, že kouzla v tento čas se opravdu dějí a to je moc dobře.