S láskou z Paříže přehled
Julie Caplin
Tím nejlepší vánočním dárkem… jsi ty Siena se rozhodla opustit snoubence i život francouzské smetánky a hledá útočiště u sestry nedaleko Londýna. Ta však změní plány a Siena musí vzít zavděk spolubydlením s věčně nespokojeným Jasonem. Zpočátku se nemůžou vystát, ale když dostanou příležitost jeden druhého lépe poznat, začne to mezi nimi jiskřit stejně jako na svátečně vyzdobené Eiffelovce. Společná cesta do Paříže může splnit jejich nejtajnější přání. Vánoce se nezadržitelně blíží…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , MottoOriginální název:
From Paris With Love This Christmas, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Paříže. Přihlašte se a napište ho.
Čtivá kniha, stejně dobře jako další romány od spisovatelky. U některých knih od Julie Caplin je postupně cítit, že jsou již trochu dotlačené, jen aby se vydala další kniha a proto se mi nějaké situace zdáli občas trochu přitažené za vlasy. Dlouho se příběh rozvíjí a nic moc se neděje a najednou je konec "sfouknutý" na dvou stránkách, aby měla spisovatelka to utrpení za sebou. Ale jinak stále příjemné čtení.
Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)
02.10.2022
Kniha S láskou z Paříže v seznamech
2018 | Kavárna v Kodani |
2020 | Hotýlek na Islandu |
2021 | Chata ve Švýcarsku |
2019 | Cukrárna v Paříži |
2019 | Pekárna v Brooklynu |
Milé čtení, které se od autorky čeká - nezarmoutí, ale ani moc nenadchne. Dávám 3 hvězdy