S láskou z Talianska přehled

S láskou z Talianska
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535309/bmid_s-laskou-z-talianska-6606f3d616e91.jpg 4 461 461

S láskou série

1. díl >

Zdedila Ferrari... pod podmienkou, že ním precestuje Európu!? Laurie miluje svoj domov a myslí si, že je šťastná – má spoľahlivého priateľa a vysnívanú prácu v knižnici. To sa však zmení, keď po svojom výstrednom strýkovi zdedí staré Ferrari. Má to však jednu podmienku: musí sa na ňom vydať do Talianska spolu s Cameronom ako sprievodcom. Ani Cameron nie je nadšený, má však svoje dôvody, prečo chceísť. Nikto z nich netuší, že strýko si pre nich nachystal pár prekvapení... Čaká ich cesta, na ktorú nikdy nezabudnú!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni

From Italy With Love, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Talianska. Přihlašte se a napište ho.

Nattali.ka
08.12.2024 3 z 5

Oddechová čtivá kniha, ačkoli mě příběh tentokrát úplně nepohltil na rozdíl od většiny jiných příběhů této autorky. Postavy byly sympatické, ale příběh prvoplánový, nic vás v knize nepřekvapí a některé pasáže mě až nebavily. Líbil se mi vývoj hlavní hrdinky Laurie a její nově získané sebevědomí díky zesnulému strýci. Závěr bych ocenila delší.

ivka67
24.11.2024 4 z 5

Mám ráda knihy Julew Wake alias Julie Caplin.Tuto bych řadila k těm trochu hůře zpracovaným.

trynitrix
01.11.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem četla v pořadí jako druhou a nevadí nebyla v tu chvíli k mání tak jsem jako první četla dvojku a vůbec to nevadilo už jsem trochu měla představu vztahů v rodině holek takže se to četlo i lépe. A příběh Laurie a Cama super úplně jak popelka

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž

17.10.2022

Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019

Kniha S láskou z Talianska v seznamech