Sackettův cejch přehled
Louis L'Amour
Sackettovi série
16. díl rodinné ságy z Divokého západu, v níž honák Tell Sackett mstí vraždu své ženy. Vilém Tell Sackett se vydává se svou ženou Ange na místo, kde si chtějí vybudovat nový domov. Ange je zavražděna a Tell Sackett bere zákon do svých rukou. Existuje několik stop vedoucích k muži, který má vraždu na svědomí. Tellův protivník je však velmi mocný. Jakmile zjistí, že Tella Sacketta nesmí brát na lehkou váhu, vydá rozkaz najít, zabít a hluboko pohřbít Tella Sacketta. Již 16. díl rodinné ságy Sackettů vás zavede do víru nebezpečných dobrodružství.... celý text
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 1997 , TalpressOriginální název:
The Sackett Brand, 1988
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sackettův cejch. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Vilém Tell Sackett přišel o svou milovanou ženu Ange,která byla zavražděna.Při pátrání po schůdné cestě,když ho někdo zezadu střelilpři otáčení do hlavy.Ta otočka mu zachránila,ikdyžho srazila a on padal ze srázu do vody,která mu spomalila pád.Když se zachránil pod břehem uslyšel rozhovor dvou kteří ho měli najít a zakopat.Po voze,mulách zbylo jen spáleniště,které maskovalo,že se zde něco stalo.V tu chvíli se v něm probudila nenávist a pomsta těm lidem kteří to udělali
Mluvené slovo, chvilku trvalo, než jsem si zvykl, pak už dobrý.Skutečně napínavé, gradující, typický L'Amour.Odpovídá duchu Sackettů, stálo za poslech.
Kniha Sackettův cejch v seznamech
2000 | Sackettova zem |
1992 | Vzdálené modré hory |
1993 | Jubal Sackett |
2005 | Osamělý jezdec |
1992 | Hondo |
Napínavé, napínavé, napínavé... A taky smutné. Je mi líto Ange i Viléma Tella. A přestože tentokrát nebyla nikde zmínka o čtení či o knihách, shledávám i tento díl velmi čtivým.